Wegens staking bij BPost op 22/04/2024 kan uw pakket vertraging oplopen.

Terug naar overzicht

HOW TO: maak je huid terug zijdezacht met LOOkX Skincare

HOW TO: maak je huid terug zijdezacht met LOOkX Skincare
22
januari

Anneleen Raevens

Te vaak douchen in warm water, gebruik van zeep of uitdrogende gezichtsreinigers kunnen ervoor zorgen dat je gelaat trekkerig en jeukerig aanvoelt. Gelukkig valt een droge huid eenvoudig te behandelen met de juiste en kwalitatieve producten. Volg deze stappen met producten van LOOkX Skincare die door ons getest en goedgekeurd zijn. Je huid zal opnieuw aangenaam en zacht aanvoelen.

REINIGEN

De Amazing Cleansing Balm van LOOkX Skincare doet zijn naam zeker eer aan. Deze all-in-one reiniger en verzorging is een goede start om droogteplekken te verminderen. Masseer hem ’s morgens en ’s avonds in op de droge huid om de olietextuur tevoorschijn te halen, voeg wat water toe om hem crèmig te maken en spoel af met lauwwarm water.

TIP! Deze reinigingsbalm kan je op maar liefst 4 manieren gebruiken: als reiniger, als hydraterend masker, als nachtmasker en als kuur voor de droge tot zeer droge huid. LEES MEER

VERZORGING

Een droge huid heeft een tekort aan vocht dat terug moet aangevuld worden met de juiste verzorging. Kies voor een rijke crème zoals de LOOkX Skincare Moisture Cream die aan haar behoeften tegemoetkomt, zelfs op lange termijn. Daarbij werkt hij preventief op tekenen van huidveroudering door droogtelijntjes op te vullen.

EXTRA

PEELING
Verwijder regelmatig dode huidschilfers door wekelijks de Vitamin Cocktail Scrub van LOOkX Skincare aan te brengen. De huid wordt tegelijkertijd gepeelt en verzorgt.

MASKER
Breng na het peelen het LOOkX Skincare Relax Eye&Face mask aan. Je huid wordt extra gevoed en beschermd.

Heb je te maken met een zeer droge huid waardoor het gebruik van een thuisverzorging niet voldoende is? Dan raden we je aan om een kuur te volgen bij een professionele huidexpert in combinatie met een kwalitatieve thuisverzorging zoals hierboven uitgelegd.

Terug naar overzicht