Wegens staking bij BPost op 22/04/2024 kan uw pakket vertraging oplopen.

LOOkX Skincare is geen standaardmerk. Het gaat verder waar andere merken stoppen: diep in dermis, voor snelle huidverbeterende resultaten. Alle LOOkX Skincare producten zijn ontwikkeld voor zelfbewuste vrouwen die hoge verwachtingen hebben van hun dagelijkse huidverzorging, ze zijn dan ook ontwikkeld door een team van beauty professionals die deze behoefte en passie met hen delen.

  • Derma Effect
  • Direct Resultaat
  • Werkzaam in de epidermis én de dermis
  • Unieke huidverzorgende make-up collectie

LOOkX Skincare is geschikt voor elke huid en biedt veel meer voordelen dan reguliere huidverzorgingsmerken. Wie de producten probeert, ontdekt algauw dat achter de luxe texturen en weelderige geursensaties exclusieve technologieën schuilgaan die voor werkelijke resultaten zorgen. LOOkX ontwikkelt producten op basis van een wetenschappelijke benadering van de huid en al haar functies.

LOOkX staat voor wetenschap, innovatie en trendy texturen, gecombineerd met de schoonheid en de kracht van de natuur. Voor haar producten maken ze veelvuldig gebruik van de technologische kennis en expertise van de R&D (research & development) afdeling en van de hoge concentraties actieve ingrediënten die hier ontwikkeld worden.

LOOkX Skincare is een merk op basis van biotechnologie, plantstamcellen en peptiden die in elk product verwerkt zijn.

meer lezen over LOOkX Skincare
LOOkX Skincare
Verschillende huidtypes
Gevoelige huid - Normale huid - Droge huid - Vette huid
SKINCARE YOUTH DEFENSE SERUM 40ml