De beste dagcrème voor een mooi verzorgde huid

Een goede dagcrème is onmisbaar in je dagelijkse gelaatsverzorging. Met de beste dagcrème draag je zorg voor je huid en kan je ze optimaal beschermen. Bepaal welke dagcrème best is voor jou aan de hand van een grondige analyse van je huid en hou rekening met de eigenschappen van je huid. 

De beste dagcrème tegen invloeden van buitenaf

Onze huid wordt dagelijks aan externe factoren blootgesteld die een schadelijk effect kunnen hebben. Zo denken we aan sommige weersomstandigheden, UV-stralen en milieuvervuiling die veroudering van onze huid kunnen bespoedigen. Door gebruik te maken van de beste dagcrème als deel van onze gelaatsverzorging kunnen we onze huid hier zoveel mogelijk tegen beschermen.

De beste dagcrème is goed hydraterend voor de huid

Huidcellen worden minder snel aangemaakt en verliezen hun activiteit en elasticiteit wanneer we ouder worden. Gebruik van een dagcrème is een belangrijk onderdeel van de gelaatsverzorging in de strijd tegen de onontkoombare veroudering van de huid. Een dagcrème helpt de huid herstellen, om rimpels tegen te gaan en het vochtgehalte op peil te houden. Daarom kiezen we voor de beste dagcrème die onze huid goed hydrateert.

De werking van de beste dagcrème voor jou

Dagcrèmes hebben een andere werking dan nachtcrèmes aangezien deze een andere bescherming bieden en verschillende problemen aanpakken. Er bestaan verschillende soorten dagcrèmes, maar bij het kiezen van je dagcrème wil je uiteraard de beste dagcrème als gelaatsverzorging vinden. Om de beste dagcrème voor jou te bepalen kan je best rekening houden met de eigenschappen van jouw huidtype en leeftijd.

Voor iedereen bestaat een beste dagcrème

Wat voor de éne persoon de perfecte dagcrème is, is daarom niet de beste gelaatsverzorging voor de andere persoon. De beste dagcrème is de dagcrème die helemaal bij jouw huid past. Voor elk huidtype kan een passende dagcrème gevonden worden. Zo bestaan er specifieke dagcrèmes voor een droge huid, een normale huid, een vette huid, een jonge huid, een oudere huid, een gevoelige huid en meer.

De beste dagcrème bepaal je met een huidanalyse

Aan de hand van een grondige huidanalyse vind je vast de beste dagcrème voor jouw huid als onderdeel van jouw gelaatsverzorging. Zo kan een jonge huid voldoende hebben aan een licht hydraterend product, maar kies je vanaf je 25 of 30 best voor een dagcrème met anti-aging ingrediënten en heeft de rijpere huid nood aan een dagcrème die de veroudering tegengaat. De gevoelige huid is best gebaat met een dagcrème die kalmeert. Een droge huid heeft meest aan een romige dagcrème die intens gaat voeden, de elasticiteit en de vochtbalans herstelt. Voor de normale huid kan gekozen worden voor een luchtige hydraterende dagcrème voor een soepel en zachte huid. Voor de vette huid kan dan weer best gekozen worden voor een dagcrème in geltextuur zodat geen film op de huid blijft liggen en ze wel zorgt voor een matterend effect.

De eigenschappen van de beste dagcrème

Bij het kiezen van de beste dagcrème houden we rekening met de verschillende eigenschappen van dagcrème. Zo kan dagcrème hydraterend werken, beschikken over een zonnefilter voor zowel UVA als UVB, veroudering tegengaan, bijdragen aan een goede vochtbalans, zorgen voor behoud van de elasticiteit van de huid, beschermen tegen invloeden van buiten af, ontstekingswerend werken, imperfecties verzachten en de huid egaliseren, de gevoelige huid kalmeren en zorgen voor een matterend effect. Bij het bepalen van welke de beste dagcrème voor jou is, kan je de voordelen en nadelen van verschillende dagcrèmes afwegen, rekening houden met de ingrediënten en de aanwezigheid van parfums. Zo vind je vast de beste gelaatsverzorging voor jou.

Ook de beste dagcrème dient correct aangebracht te worden

Dagcrème wordt steeds aangebracht op een gereinigde gezichtshuid. De dagcrème kan best met ronddraaiende bewegingen ingemasseerd worden. Het is steeds de bedoeling dat de dagcrème volledig door de huid opgenomen is alvorens verdere gelaatsverzorging of make-up aangebracht wordt. Meestal wordt de beste dagcrème ’s morgens aangebracht maar dat kan ook herhaald worden gedurende de dag. 

Bij Beauty in a Box vind je kwalitatieve gelaatsverzorging waaronder de beste dagcrème, een zuiverend gezichtsmasker, alsook alle benodigdheden wanneer je wil wallen wegwerken of je huid wil beschermen met een goede zonnecrème. Uiteraard bieden wij ook een breed gamma aan make-up zodat je kan stralen met prachtige smokey eyes