TEST: Welke Wild Flower look past bij jou?

LOOkX lanceert dit voorjaar opnieuw een kleurrijke make-up look die voor iedereen bestemt is. Met bloemen als inspiratiebron creëerde LOOkX opnieuw twee make-upstijlen. Ontdek hier welke het best bij jou past! Pst: probeer gerust beide stijlen of wees creatief en creëer je eigen unieke stijl.

Lees meer ... TEST: Welke Wild Flower look past bij jou?

7 tips voor een goed gereinigde huid

Reinigen is één van de belangrijkste stappen tijdens het verzorgingsproces. Je bereidt zo je huid voor op het verzorgingsproduct dat volgt. Vuil en dode huidcellen worden verwijderd met als gevolg dat de dag- of nachtcrème dieper in de huid dringt en zo de werking versterkt. Hou rekening met onderstaande tips en merk zelf het verschil!

Lees meer ... 7 tips voor een goed gereinigde huid

Creëer een feestelijke make-up look in 5 stappen!

Mijn lijst voor de feestdagen:

v Jurk
v Schoenen

Make-up …?

Herken je zichzelf in deze situatie? Heb je al de perfecte look voor de feestdagen, maar heb je nog niet de ideale make-upstijl gevonden? De Classic Chic stijl van LOOkX combineert de twee grootste make-up trends van dit najaar: de winged eyeliner en two-toned lippen. Deze klassieke, maar toch stijlvolle look is geschikt voor elk type en kan aangebracht worden in slechts 5 stappen!

Lees meer ... Creëer een feestelijke make-up look in 5 stappen!