Wegens staking bij BPost op 22/04/2024 kan uw pakket vertraging oplopen.

Weet jij wat jouw huid nodig heeft?

Ontdek welke verzorgingsproducten jouw huid optimaal beschermen.

Last van een specifiek huidprobleem?

Iedereen wil een huid die er prachtig glanzend, glad en gezond uit ziet, maar er zijn natuurlijk weinig mensen die hiermee gezegend zijn zonder dat er bepaalde problemen of probleemzones verzorgd of behandeld moeten worden.

Waarom kiezen voor Beauty in a box?

Kwaliteit

Kwaliteit

Op ons beautyplatform bieden wij u steeds de beste verzorgingsproducten en professionele behandelingen aan voor een optimaal resultaat!

Service

Service

Ons doel is om u zo eerlijk en correct mogelijk te behandelen waarbij u steeds de beste resultaten verkrijgt.

Community

Community

Op het Beauty in a Box platform blijft u op de hoogte van de meest recente innovaties dankzij ons uitgebreid aanbod aan diensten, producten én kennis.

Persoonlijke aanpak

Persoonlijke aanpak

Onze unieke huidanalysetest bepaalt nauwkeurig uw huidtype en geeft u het beste advies voor het juiste product en de gepaste behandeling.

Kennis

Kennis

Beauty in a Box verrijkt uw kennis door meer dan 30 jaar ervaring te bundelen in artikels, blogs en advies.

Onze merken

Over Beauty in a box

Al meer dan 30 jaar vormt Jovilux een vaste waarde op de cosmetische distributiemarkt voor medische en esthetische specialisten. Onze missie is het eerste online beautyplatform worden voor iedereen die op zoek is naar een gepaste behandeling en/of verzorging voor een bepaald huidtype of -probleem. Ons platform informeert u over de nieuwste technieken en daarbij horende producten met de beste resultaten tot gevolg.

Met onze huidanalysetest bepaalt de consument welke thuisverzorgingsproducten en professionele behandelingen perfect beantwoorden aan de behoeften van zijn/haar huid. Onze getrainde specialisten scholen zich voortdurend bij om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en ingrediënten in beautyland en deze met jullie te delen op ons platform.

Wij wensen iedereen veel lees- en shopplezier op Beauty in a Box met een stralende huid tot gevolg!