Voeg de agenda toe aan jouw winkelmandje en ontvang hem gratis vanaf 200 euro met de kortingscode AGENDA 

Ochtendrituelen zijn heilig

Je huid houdt van wat aandacht: een laagje beschermende ochtendcrème, reinigende lotion na een lange dag en wie weet een schijfje komkommer. Je huid is het grootste orgaan van je hele lichaam, eentje waarvan elke vierkante centimeter je zorg en liefde verdient, elke dag opnieuw. Het spreekt voor zich dat je daarvoor producten van professionele kwaliteit wil gebruiken, zelf als je gewoon thuis in de badkamer staat.

Geef je huid wat liefde

Je huid krijgt het elke dag hard te verduren. Een dagelijkse verzorging met actieve ingrediënten is van cruciaal belang om ze jong en gezond te houden.

  • 80 tot 90% van de verouderingsverschijnselen die je huid vertoont, zijn een gevolg van blootstelling aan zonlicht
  • UVA licht versnelt het verouderingsproces, UVB zorgt ervoor dat je oppervlakkig verbrandt
  • Zeep en andere producten zijn een bron van irritatie en drogen je huid uit
  • Fijn stof tast je huid aan en wordt niet verwijderd als je je gewoon met water wast

We helpen je graag dagelijkse rituelen inbouwen die je van ’s ochtends vroeg al beschermen. Met producten die gebruikt worden door professionele schoonheidsspecialisten en advies dat je op het lijf geschreven is.

Online shoppen met advies op jouw maat

Online kopen bij Beauty in a Box, dat doe je altijd met advies van ervaren professionals. Al onze schoonheidsspecialisten scholen zich voortdurend bij, zodat ze je kunnen helpen met producten op het scherpst van de snee.

Zowel wat technieken als apparatuur betreft, houden we de vinger aan de pols, zonder daarom op elke nieuwigheid te springen. Pas als een product zijn effectiviteit bewezen heeft, bieden we het aan aan onze klanten. Kortom: je weet wat je smeert.

Benieuwd wat we voor jouw huid kunnen betekenen?

Wij hebben onderstaande pakketten voor jou geselecteerd