Huidtypes

Cellulite

Cellulite

Cellulite, of ook bekend als een sinaasappelhuid, valt eenvoudig te bestrijden door een gezonde levensstijl, regelmatig te sporten en de juiste lichaamsverzorging te combineren. Met dit icoon vind je lichaamsproducten terug die o.a. ook cellulite bestrijden.

Antioxidanten

Antioxidanten

Antioxidanten gaan vrije radicalen tegen die je huid sneller verouderen. Producten met dit icoon zijn anti-ageing en gaan huidveroudering tegen.

Couperose

Couperose

Couperose gaat meestal gepaard met een abnormale roodverkleuring van de wangen en/of de neus. Zoek naar dit icoontje om het huidprobleem couperose te verzorgen. 

Droge huid

Droge huid

Met dit icoon vindt u alle huidverzorgingsproducten die gepast zijn voor de droge huid. De oorzaak van een droge huid is vaak het wassen met normale zeep. Het gevolg is een huid die onprettig en schilferachtig aanvoelt. Lees hier hoe je een droge huid verzorgt en herstelt.

Gevoelige huid

Gevoelige huid

Dit icoon duidt alle huidverzorgingsproducten aan die een gevoelige huid herstellen. Een gevoelige huid heeft vaker last van huidirritaties, die ook extra verzorging vraagt. Verschillende oorzaken zoals weersomstandigheden, voedingsmiddelen of ingrediënten vergroten de kans op een gevoelige huid.

Lichaam

Lichaam

Ben je op zoek naar verzorgingsproducten voor je lichaam? Let dan vooral op dit icoon! Lees hier extra tips om je lichaam optimaal te verzorgen.

Normale huid

Normale huid

Een normale huid heeft een gebalanceerde hydratatie. Zoek naar dit icoon om huidverzorgingsproducten te vinden die de normale huid verzorgen. Lees hier meer over hoe je een normale huid verzorgt met extra tips voor huidverzorging.

Onzuiverheden

Onzuiverheden

Heb je last van acné/onzuiverheden? Acné kenmerkt zich met puistjes op het gezicht, schouders, armen, hals en gelaat. Dit icoontje duidt de verzorgingsproducten aan die acné doet verminderen/verdwijnen.

Oogverzorging

Oogverzorging

Om fijne lijntjes en rimpels rondom de ogen te verminderen/verwijderen, breng je het best een gepaste oogverzorging aan. Zoek naar dit icoon om producten die gespecialiseerd zijn in oogverzorging terug te vinden.

Pigmentvlekken

Pigmentvlekken

Er zijn veel huidaandoeningen waarbij de kleur van de huid verandert. Zo kan de huid te veel pigment (hyperpigmentatie) of juist te weinig pigment (hypopigmentatie) bevatten. Dit huidprobleem wordt het best behandeld door een huidexpert in combinatie met de juiste thuisverzorging. Dit icoon geeft de thuisverzorgingsproducten tegen pigmentvlekken weer.

Regenerating

Regenerating

Dit icoon duidt op de term 'regenerating'. Deze werking zorgt ervoor dat de huid zich sneller herstelt door de regenererende ingrediënten die in het product verwerkt zitten. Producten met dit icoon bevatten deze ingrediënten.

Reiniging

Reiniging

Een goede huidverzorging begint met een goede reiniging. Een gezichtsreiniger moet je huid namelijk schoonmaken en voorbereiden op andere verzorgingsproducten, zoals lotions of crèmes. Heb je liever een cleansing foam? Zoek dan naar dit icoon.

Rimpels

Rimpels

Rimpels zijn een vaak voorkomend huidprobleem. Beauty in a Box voorziet een groot gamma in rimpelbestrijding. Zoek naar dit icoon om de beste anti-ageing producten te vinden voor jouw huid.

Tonifiëren

Tonifiëren

Een tonic bevat ook verzorgende elementen en in bepaalde gevallen mogen we echt over een (vocht)complex voor de huid spreken. Dien een toner aan na de reiniging. Je vindt alle toners terug met dit icoon.

Verslapping

Verslapping

Hoe ouder je wordt, hoe meer je te maken krijgt met een verslapte huid. Dit probleem valt gemakkelijk te bestrijden bij een professionele behandeling bij een schoonheidsspecialiste en een aangepaste huidverzorging. Zoek naar dit icoon om het aanbod in huidverzorging tegen verslapte huid te ontdekken.

Vette huid

Vette huid

Een vette huid uit zich vooral in puistjes en mee-eters. Je herkent een vette huid snel door een glimmend gezicht en zichtbare poriën. Dit icoon duidt de huidverzorgingsproducten aan die de vette huid verzorgen. Lees hier hoe je een vette huid voorkomt en verzorgt.

Zonnebescherming

Zonnebescherming

Zowel in de zomer als in de winter is het noodzakelijk om een goede zonnebescherming te gebruiken. Dit icoon geeft aan welke verzorgingsproducten een SPF (= Sun Protection Factor) bevatten.