Wegens staking bij BPost op 22/04/2024 kan uw pakket vertraging oplopen.

Terug naar overzicht

Wat is het effect van zonnecrème op je gezicht?

Wat is het effect van zonnecrème op je gezicht?
19
mei

Anneleen Raevens

Nu je huid voorbereid is met de Mila Sun Pre Tan, kan je volop genieten van de zon in je favoriete zomerkleedje (met de juiste zonnebescherming natuurlijk). Heel wat mensen vergeten hun gezicht in te smeren met een zonnecrème. Het gevolg? Een verbrand gezicht, een rode neus, en de afdruk van je zonnebril in je gezicht.

Onthoud dit: niet smeren = sneller rimpels. Ja, je leest het goed! Sneller. Rimpels. 
Goedkope zonneproducten die niet specifiek ontwikkeld zijn voor het gezicht brengen bepaalde risico’s met zich mee, zoals irritatie en onvoldoende bescherming. Het vettige gevoel achteraf ben je ook liever kwijt.

Dr. Rimpler ontwikkelde speciaal een product om het gezicht te beschermen met een Uv-filter: de Sun Face Cream SPF30. Deze formule beschermt je huid voldoende, zonder irritaties en een vettig gevoel achteraf. De geur is ook erg belangrijk bij een schoonheidsproduct. Wie wil er nu iets aan zijn gezicht smeren dat niet lekker ruikt? De Dr. Rimpler Sun Face Cream SPF30 geeft je het ultieme zomergevoel. Neem een klein beetje zonnecrème op je vingers en je smeert er volledig je gezicht mee in. De zonnefilter trekt onmiddellijk in je huid, zonder achteraf vettig aan te voelen.

Vanaf nu kan je gezond en mooi egaal bruinen in de zon, zonder je zorgen te maken. En je rode, verbrande neus? Die bruint mooi samen met de rest van je gezicht. Uitgezonderd je zonnebril afdruk dan.

 

Bestel hier de Dr. Rimpler Sun Face SPF30!

Terug naar overzicht