Wegens staking bij BPost op 22/04/2024 kan uw pakket vertraging oplopen.

Terug naar overzicht

Waarom Ryan Gosling nooit een reden voor slechte make-up mag zijn

Waarom Ryan Gosling nooit een reden voor slechte make-up mag zijn
03
februari

Anneleen Raevens

SOS HANDTAS: WAT HEB JE HET BESTE ALTIJD BIJ?

Stel… Je bent net naar de cinema geweest om die romantische film te kijken met Ryan Gosling. Net deze dag heb je je waterproof mascara niet aan en Ryan zorgde voor ‘pandaogen’. Alles wat je nodig hebt om dit terug goed te brengen staat nog in je badkamer. Wat nu?

Akkoord, je kan niet je volledige verzameling beautyproducten meesleuren in je handtas. Maar sommige producten raden we wel aan om steeds bij je te hebben. Zo kan je problemen zoals uitgelopen mascara oplossen. Hieronder vind je een overzicht van wat wij een must vinden om steeds bij te hebben:

 1. Ten eerste natuurlijk, je mascara (waterproof of niet, je mag kiezen!)
  Als je geen waterproof mascara draagt, kan het voorkomen dat deze wel eens uitloopt. Resultaat: er blijft weinig mascara over. Je gaat gewoon naar het dichtstbijzijnde toilet of spiegel en werkt deze wat bij. Gemakkelijk, niet?
  Om uitlopende mascara te voorkomen, raden we je onze LOOkX Ultra Wear waterproof mascara aan.
 2. Handcrème
  Voorkom dat je handen de hele dag als schuurborstels aanvoelen en smeer regelmatig een hydraterende handcrème. De Elements Rich Hand Cream is hiervoor het ideale product. Hij dringt onmiddellijk door in de huid, heeft een prettige geur en voelt niet vettig aan.
 3. Concealer
  Klein, fijn, neemt niet veel plaats in je handtas en toch steeds bruikbaar. Misschien niet het eerste in wat je opkomt , maar toch ook wel handig om bij je te hebben: een goede concealer. Je bent weg van huis en plots zie je een puistje dat er deze morgen niet stond. Met een concealer hoef je je niet de hele dag ongemakkelijk te voelen omdat iedereen net naar die ene puist kijkt. Je hoeft niet te wachten tot je terug thuis bent om deze te camoufleren. Opgelet: kies een concealer die bij je huid past: LOOkX Concealer light, medium of dark.

Deze producten zijn voor ons de basics om in je handtas te hebben. Je kan deze lijst natuurlijk zelf aanvullen met een lipgloss, oogpotlood of andere producten die jij erg handig vindt om bij te hebben. Zo hoeft Ryan Gosling nooit meer de reden te zijn voor slechte make-up.

Terug naar overzicht