Wegens staking bij BPost op 22/04/2024 kan uw pakket vertraging oplopen.

Terug naar overzicht

Waarom is hyaluronzuur noodzakelijk voor mijn huid?

Waarom is hyaluronzuur noodzakelijk voor mijn huid?
18
april

Anneleen Raevens

We zien het vaak op televisie of lezen erover in de tijdschriften, maar wat betekent hyaluronzuur en wat doet het met onze huid? In deze blog leg ik je graag uit waarom dit ingrediënt belangrijk is in de wereld van huidverbetering.

Wat is hyaluronzuur?

Ons lichaam beschikt over een bepaalde hoeveelheid hyaluronzuur die we zelf aanmaken. Deze stof houdt onze gewrichten soepel en bindt grote hoeveelheden vocht waardoor het een groot effect heeft op de hydratatie en het volume van onze huid.

Waarom is het belangrijk om voldoende hyaluronzuur te hebben?

Hoe ouder we worden, hoe minder hyaluronzuur we aanmaken in ons lichaam. Dit proces begint reeds op ongeveer 26-jarige leeftijd en zorgt ervoor dat we sneller te maken hebben met rimpels en een verslapte huid. Door het tekort in hyaluronzuur aan te vullen die verwerkt zit in natuurlijke huidverzorging zoals de Mila d’Opiz Hyaluronic Day Cream, balanceren we de hydratatie van onze huid en houden we ze soepel. Pas dit dagelijks toe in je verzorgingsroutine om huidveroudering tegen te gaan.

Wist je dat je in de menopauze over bijna geen hyaluronzuur meer beschikt?
Deze periode kan een groot effect hebben op de toestand van je huid, die minder soepel, zacht en vol wordt. Vraag raad aan een huidspecialist in jouw buurt voor de juiste diagnose met een Skin Analyser die jou de juiste producten aanbeveelt voor jouw huid.

Hyaluronzuur in Beauty in a Box huidverzorging

Dit ingrediënt tegen huidveroudering mag niet ontbreken in de formule van anti-ageing cosmetica. Daarom verkopen wij via onze webshop enkel kwalitatieve verzorgingsproducten die beschikken over een hoge hoeveelheid anti-ageing ingrediënten zoals de Skin Refine Rejuvenesse Cream of de LOOkX Skincare Retinol 2ndG Cream.

Bekijk hier ons volledig assortiment in anti-ageing verzorging

Terug naar overzicht