Wegens staking bij BPost op 22/04/2024 kan uw pakket vertraging oplopen.

Terug naar overzicht

Waarom is het gebruik van een SPF in de winter belangrijk?

Waarom is het gebruik van een SPF in de winter belangrijk?
12
december

Anneleen Raevens

Heel vaak wordt de term ‘SPF’ gecombineerd met de zomerperiode. Maar dat wil niet zeggen dat het minder belangrijk is om een goede SPF te gebruiken tijdens de winter. Een SPF, of beter gezegd Sun Protection Factor, beschermt je huid tegen schadelijke Uv-stralen bij blootstelling aan zonlicht. Kortom: vanaf het moment dat het ochtendlicht erdoor komt, moet je je huid beschermen.

Het niveau van de SPF is hier terug afhankelijk van jouw huidtype. Heb je een lichte huidtype die gevoelig is aan zonlicht? Dan gebruik je het best een dagverzorging met SPF35. Verbrand je minder snel tijdens de zomer? Dan kan je gemakkelijk een dagverzorging gebruiken met SPF15. Door dagelijks te kiezen voor een crème met een zonnefactor, heb je ook minder kans op het krijgen van fijne lijntjes en rimpels.

Ons aanbod in dagverzorging met een bescherming tegen Uv-stralen:

LOOkX Skincare Sun Fluid SPF30

Dit zonneproduct voor dagelijks gebruik van LOOkX Skincare beschermt de huid tegen schadelijke Uv-stralen en werkt ook preventief op de vorming van pigmentvlekken. De lichte textuur dringt onmiddellijk in de huid.

Skin Refine Hydro Lift Fluid SPF15

De formule van de Skin Refine Hydro Lift Fluid SPF15 van Mila d’Opiz werkt niet alleen op anti-ageing, maar beschermt de huid ook tegen negatieve klimaatinvloeden. Deze ultralichte verzorging breng je gemakkelijk aan na de reiniging op het gelaat, hals en décolleté.

BAC Recoverage Day Cream SPF20

De formule in deze dagverzorging met SPF bevat de antioxidanten Vitamine C & E en groene thee extracten. De huid is beschermd tegen schadelijke omgevingsinvloeden en vrije radicalen.

LOOkX Sun Powder SPF20

Deze poeder kan je het hele jaar door gebruiken. De formule bevat medium zonnefilters, vitamine E (een krachtige antioxidant die huidveroudering tegengaat) en hydraterende ingrediënten. Geef je huid extra zonnebescherming door het poeder meermaals per dag aan te brengen.

Classics Collageen Lotion SPF15

Is een lage SPF voldoende voor jouw huid? Dan is de Classics Collageen Lotion de ideale beschermende dagverzorging. Deze 24u crème is geschikt voor alle huidtypes en ook voor mannen!

 

Terug naar overzicht