Wegens staking bij BPost op 22/04/2024 kan uw pakket vertraging oplopen.

Terug naar overzicht

TUTORIAL: de mooiste partylook in slechts 5 minuten!

TUTORIAL: de mooiste partylook in slechts 5 minuten!
04
december

Bij de perfecte jurk voor oudejaarsavond hoort de mooiste make-up look. De All About Luxury make-upstijl uit de LOOkX trendcollectie breng je snel en eenvoudig aan in slechts 5 minuten! Volg onderstaande stappen of bekijk onze video. Have fun!

 

STAP 1

Breng je basis make-up aan. Start met onze Smart 4-in-1 protection primer gevolgd door Silky touch of Matt perfection foundation en LOOkX Concealer. Sluit af met een poeder, bijvoorbeeld Velvet mineral powder.

STAP 2

Breng Eyeshadow No. 121 Espresso matt met LOOkX Eyeshadow brush aan op aan het binnenste en buitenste gedeelte van je ooglid. Doe dit ook op de onderste wimperrand.

STAP 3

Voor het midden van het ooglid gebruik je Loose eyeshadow moonshimmer Goldbrown voor het zogeheten ‘halo’ effect. Breng het ook op het midden van je onderste wimperrand aan. LOOkX Blender brush is perfect voor deze stap.

STAP 4

Breng LOOkX Eyeshadow No. 26 Jungle gold pearl vlak onder de wenkbrauwen voor een highlight effect.

STAP 5

Breng Exclusive Eyeliner No. 07 Deep black matt aan op je onderste waterrand. Trek ook een lijn op je bovenste wimperrand.

STAP 6

Breng Mascara Ultra wear aan met een zigzaggende beweging op je bovenste en onderste wimpers. Breng meerdere laagjes aan voor extra veel volume en effect (doe dit als de mascara nog nat is om klontjes te voorkomen).

STAP 7

Omlijn je lippen met Velvet lipliner No. 17 Rich ruby en kleur je lippen ermee in. Je lipstick blijft hierdoor straks uren zitten.

STAP 8

Breng over de lipliner Lipstick No. 102 Coral bouquet matt aan. Gebruik ook een beetje op
de appeltjes van je wangen (smeer uit met je vingertoppen) voor een extra mooi effect.

STAP 9

Sluit af met LOOkX Glamgirl highlighter op je jukbeenderen.

Wil je zelf iets creatiefs proberen met LOOkX make-up?

Klik hier om ons volledig assortiment te zien!

Bron: LOOkX make-up

Terug naar overzicht