Wegens staking bij BPost op 22/04/2024 kan uw pakket vertraging oplopen.

Terug naar overzicht

Top 3 verzorgingsproducten die jouw huid nodig heeft tijdens de winter

Top 3 verzorgingsproducten die jouw huid nodig heeft tijdens de winter
12
december

Anneleen Raevens

In onze vorige blog kon je al lezen welk effect het koude winterweer heeft op onze huid en hoe we deze het best verzorgen. De volgende stap in dit verhaal is: welke producten verzorgen mijn huid het best tijdens de winter? Deze huidverzorgingsproducten mogen niet ontbreken in jouw badkamer:

  1. Classics Climate Cream
    De Classics Climate Cream van Mila d’Opiz staat bij ons bovenaan de lijst als het gaat om de beste huidverzorgingsproducten in het najaar. Deze rijke 24u bescherming is niet alleen geschikt voor elk huidtype, maar is ook de ideale crème voor degene die dagelijks te maken hebben met koude werkomstandigheden of voor degene die een week vertrekken op skivakantie.
  2. LOOkX Skincare Moisture Day Cream
    Voelt een rijkere crème niet goed aan op jouw droge huid? Dan kies je het best voor de LOOkX Skincare Moisture Day Cream, die een luchtigere en vetvrije crème textuur heeft. Een kwalitatieve dagverzorging die het DNA beschermt, alle tekortkomingen aanvult en werkt op anti-ageing.
  3. Skin Vital Enriched Vitamin Cream
    Tijdens de winter heeft ons lichaam en onze huid nood aan meer vitamines. De Skin Vital Enriched Vitamin Cream van Mila d’Opiz bevat Shea en Cacao Butter met ingekapselde vitamines voor de droge, vermoeide huid. Deze rijke crème dringt onmiddellijk in de huid en maakt de huid opnieuw zacht en egaal door zijn hydraterende werking.

Beauty in a Box is gespecialiseerd in huidverzorgingsproducten voor huidproblemen. Bekijk hier ons uitgebreid aanbod in verzorgingsproducten tegen de droge huid.

Terug naar overzicht