Wegens staking bij BPost op 22/04/2024 kan uw pakket vertraging oplopen.

Terug naar overzicht

TIP: waarom je nu een serum moet toevoegen aan je verzorgingsroutine

TIP: waarom je nu een serum moet toevoegen aan je verzorgingsroutine
26
september

Anneleen Raevens

Zit een serum nog niet in je verzorgingsroutine? Tijd om dit toe te voegen! Een serum heeft heel wat extra voordelen én helpt je nog betere resultaten te behalen op korte termijn.

Waarom moet je een serum gebruiken?

Een verzorging helpt je huid te beschermen tegen schadelijke invloeden om deze te herstellen achteraf. Een serum is hierin de helpende copiloot. Hij geeft je huid extra ondersteuning in de herstelfase waardoor hij met zijn geconcentreerde werkstoffen nog dieper in de huid dringt. Het resultaat? Een nog snellere verbetering op een kortere termijn. Als kers op de taart heb je met zijn lichte textuur en hoge concentratie aan werkstoffen slechts een kleine hoeveelheid nodig.

Een serum voor elk huidtype en -probleem!

Bij Beauty in a Box verkopen we enkel serums die klinisch getest zijn. Dit wil zeggen dat ze het juiste percentage aan actieve werkstoffen hebben om het gewenste effect te bereiken. Kies hier het serum dat het best bij jouw huidtype past!

HEB JE EEN NORMALE HUID?

Mila d’Opiz Vitamine C ampoule
Als je een normale huid hebt, kan deze tijdens de herfstperiode wel wat extra vitamines gebruiken. De geïntegreerde vitamine C voorziet extra bescherming en verwijdert giftige stoffen. Het resultaat? Een heldere, egale huid.

BESTEL HIER

HEB JE EEN DROGE HUID?

Mila d’Opiz Hyaluronic Serum
Het Hyaluronic Serum is een echte wrinklefiller. Hij brengt extra vocht aan in droogtelijntjes en op droge zones waardoor je huid opnieuw zacht en egaal aanvoelt!

BESTEL HIER

LOOkX Skincare Moisture Serum
Deze ‘alleskunner’ wordt tot in de diepe huidlagen opgenomen, waar de actieve ingrediënten snel hun weg vinden naar de cellen. Vooral de huid die droog en/of vochtarm is profiteert hiervan: de formule herstelt de vochtbalans, voorkomt vochtverlies en bewaakt de gezondheid van de huid, waardoor droogtelijntjes en een trekkerige gevoel binnen de kortste tijd verdwijnen. De huid is zacht, ontspannen en straalt.

BESTEL HIER

HEB JE EEN VETTE HUID?

Skin Clear Purifying Serum
Het Skin Clear Purifying Serum kan je aanbrengen op je volledig gelaat of lokaal op puistjes. Je onzuiverheden en puistjes verminderen aanzienlijk in een mum van tijd!

BESTEL HIER

Skincare Pore Minimiser Serum
Dit serum reguleert de talgaanmaak van binnenuit en vermindert vuilophopingen op huidvriendelijke wijze, waardoor puistjes en ontstekingen verdwijnen, en de huid zich kan herstellen. Al na 14 dagen is er sprake van zichtbare huidverbetering.

BESTEL HIER

HEB JE EEN GEVOELIGE HUID?

Mila Sensitive Aloe Gel
De Mila Sensitive Aloe Gel met salie, aloë vera en kamille kalmeert, hydrateert en verfrist je huid onmiddellijk na het aanbrengen.

BESTEL HIER

Skincare Youth Defense Serum
Het Youth Defense Serum remt de eerste tekenen van huidveroudering, waarbij hij bij een gevoelige huid roodheden vermindert en een kalmerend effect heeft.

BESTEL HIER

Terug naar overzicht