Wegens staking bij BPost op 22/04/2024 kan uw pakket vertraging oplopen.

Terug naar overzicht

SOS strandtas: deze 4 zonneproducten moet je altijd meehebben op je uitstap

SOS strandtas: deze 4 zonneproducten moet je altijd meehebben op je uitstap
04
juni

Anneleen Raevens

Mooi weer vandaag! De ideale gelegenheid om naar het strand te gaan met je gezin of vrienden. Naast je zonnebril, bikini en strandlaken horen deze zonneproducten standaard in je strandtas om verbranding of huidbeschadiging te voorkomen.

1. Dr. Rimpler SPF30

Op het strand ben je constant blootgesteld aan de zon en heb je meer risico om te verbranden of om huidbeschadiging op te lopen. Smeer om de 2 uur de Dr. Rimpler SPF30 en krijg op een veilige manier een bruine teint. Met zijn waterproof formule neem je zo een frisse duik in de zee zonder te verbranden!

2. Dr. Rimpler Skin Guard SPF15

Dit zonneproduct voor je gezicht met 3-in-1 werking beschermt je huid tijdens het zonnebaden en verzorgt en herstelt je huid nadien. De textuur van de Skin Guard SPF15 is zo licht dat het onmiddellijk indringt en niet vettig aanvoelt.

3. Dr. Rimpler Lipbalm

Niets is zo onaangenaam als verbrande lippen. Breng de  Dr. Rimpler Lipbalm meerdere malen per dag aan voor mooie, egale lippen.

4. Refresher Spray

Aan het volleyballen of gewoon aan het zonnebaden? De Refresher Spray geeft je huid een verfrist gevoel met extra verzorging. Je kan het op elk moment van de dag aanbrengen, zelfs bovenop je make-up.

Met bovenstaande zonneproducten ben je helemaal good to go! Je vindt ze ook terug in onze zomerpakketten met gratis Pre Tan Lotion t.w.v. € 34,50. Bekijk hieronder ons aanbod:

Dr. Rimpler Tanning Pack

Bestel hem hier!

Dr. Rimpler Family Pack

Bestel hem hier!

Dr. Rimpler Anti-ageing pack

Bestel hem hier!

Terug naar overzicht