Voeg de agenda toe aan jouw winkelmandje en ontvang hem gratis vanaf 200 euro met de kortingscode AGENDA 

Terug naar overzicht

Peelen tijdens de zomer: doen of niet?

Peelen tijdens de zomer: doen of niet?
12
juli

Anneleen Raevens

Een peeling heeft vele voordelen voor je huid. Zo verwijdert het dode huidcellen, vermindert het fijne lijntjes en rimpels, verkleint het grove poriën en nog zoveel meer! Maar is het aan te raden om dit tijdens de zomer ook te doen?

Zachte peeling

Een zachte peeling zoals de LOOkX Derma Skin Polish Pads kan geen kwaad. Tijdens de zomer heb je nog meer te maken met een opstapeling van dode huidcellen doordat je meer zweet in combinatie met luchtvervuiling waarbij de pads van LOOkX een mooi verhelderend effect hebben. De huid ziet er minder vermoeid uit en geeft je dag- en nachtverzorging nog een betere werking.

Chemische peeling

Een chemische peeling of een behandeling met de AquaRenew is echter wel af te raden indien je veel zonnebaadt of je net op vakantie vertrekt. Door de diepere werking wordt de huid meer blootgesteld en is ze nog gevoeliger voor zonneschade. Als je toch een intensievere peeling wil ondergaan, raden we je aan om de Dr. Rimpler SPF50+ te smeren voor maximale bescherming en grote blootstelling aan de zon vermijden.

Je mag dus zeker blijven peelen tijdens de zomer, zolang het gaat om een zachte peeling en je de juiste zonnebescherming gebruikt. In ons assortiment vind je verschillende peelings terug naargelang jouw huidtype. Klik hier voor een overzicht van ons aanbod.

Terug naar overzicht