Voeg de agenda toe aan jouw winkelmandje en ontvang hem gratis vanaf 200 euro met de kortingscode AGENDA 

Terug naar overzicht

MUST HAVE: Dankzij deze LOOkX primer loopt je make-up niet uit tijdens het zweten

MUST HAVE: Dankzij deze LOOkX primer loopt je make-up niet uit tijdens het zweten
12
juli

Anneleen Raevens

Heb je het gevoel dat je tijdens de zomer moet kiezen tussen genieten van het mooie weer of make-up dat blijft? De LOOkX Primer 4-in-1 Protection zorgt ervoor dat je kan profiteren van beide. Zijn unieke formule met matterende en porie verfijnende werking laat je make-up minstens 12u zitten, zelfs tijdens het zweten!

Naast zijn longlasting effect biedt deze primer nog 4 extra voordelen voor jouw huid.

  1. De primer bevat een blue light protection om jouw huid te beschermen tegen de schadelijke effecten van blauw licht (van bijvoorbeeld je smartphone). De straling dringt door tot in de diepste huidlagen, veroorzaakt vorming van vrije radicalen die zorgen voor oxidatieve stress, vroegtijdige huidveroudering en pigmentatie.
  2. Er is een SPF 30 UVA en UVB protection toegevoegd om je te beschermen tegen UV-straling.
  3. Er zit een pollution protector in, om je huid te beschermen tegen bijvoorbeeld stadsvervuiling, uitlaatgassen etc. Deze factoren bedreigen de beschermende en anti oxidatieve functies van je huid en vernietigen de collageenstructuur.
  4. Ook wordt het DNA van je huid beschermd, om op deze wijze huidveroudering tegen te gaan.

Hoe gebruik je de LOOkX 4-in-1 Protection Primer?

Breng je LOOkX of Mila d’Opiz dagverzorging aan en laat het indringen. Breng vervolgens een dun laagje LOOkX Primer aan als basis. In de zomer is het voldoende om een LOOkX foundation in poedervorm aan te brengen als afwerking. Mocht je graag nog meer dekking willen, kan je kiezen voor één van onze LOOkX liquid foundations.

TIP!

De Classics Refresher Spray verfrist je optimaal tijdens warme zomerdagen én kan je aanbrengen bovenop je make-up zonder kans om uit te lopen. Koop hem nu in Duo Pack met de tweede fles aan -50% via http://bit.ly/30qI1GA.

Terug naar overzicht