Voeg de agenda toe aan jouw winkelmandje en ontvang hem gratis vanaf 200 euro met de kortingscode AGENDA 

Terug naar overzicht

Mooi natuurlijk bruinen? Enkele tips

Mooi natuurlijk bruinen? Enkele tips
03
juni

Anneleen Raevens

Nu de zon vaker en langer schijnt, krijg je meer de kans om te zonnen en je huid natuurlijk te laten bruinen. Hoe graag we het ook zouden willen, niet iedereen krijgt even gemakkelijk dat mooie kleurtje. Net zoals je verschillende haarkleuren hebt, heb je ook verschillende soorten huidtypes. Dat gaat van mensen die na een middag zon al een mooie kleur te pakken hebben tot mensen die na weken zonnen nog steeds bleek (of in het ergste geval: verbrand) zijn.

De juiste voorbereiding

Gelukkig kunnen we onze huid ook een handje helpen om op een gezonde manier sneller en gemakkelijker te bruinen. De oplossing is de Mila d’Opiz Mila Sun Pretan Lotion. De naam zegt het zelf al: hij zorgt ervoor dat het natuurlijke bruiningsproces gestimuleerd wordt en hij halveert zo je bruintijd. Je kan hem trouwens ook gewoon als verzorgende en hydraterende bodylotion gebruiken.


Veilig in de zon

Snel bruin worden is leuk, maar vergeet niet dat de pretan lotion bijna geen SPF bevat. Dat betekent dat je niet beschermd bent tegen gevaarlijke UV-stralen. Het is dus belangrijk dat je je huid een half uurtje voor je zonnebad activeert met de Pretanning Lotion en daarna niet vergeet te smeren met het bijbehorende Mila Sun zonneproduct. De SPF20 zonne-olie bevat extra caroteen, waardoor het een ideaal product is voor zonnekloppers die heel bruin willen worden en toch beschermd willen zijn. Het programma bevat ook een SPF 30 en SPF50 filter zonder caroteen. Beiden beschermen de huid optimaal, alleen bevat de SPF50 extra ingrediënten waardoor die zeer geschikt is voor huiden die heel gevoelig zijn. Hoe hoger de SPF-waarde, hoe minder snel je huid bruin wordt, maar hoe meer je jezelf beschermt tegen de zon. Smeren is de boodschap!

Als je lang genoeg van de zon kan genieten, kan je met je gebruinde huid gemakkelijker naast al die celebrities in de magazines staan. Want geef toe: we lezen ze allemaal als we aan het zwembad liggen of het zand tussen onze tenen laten kriebelen.

Langer genieten van bruin

Natuurlijk wil je die bruine huid een tijdje houden. Na een zonnige dag smeer je je het best in met de Mila Sun After Sun Lotion. Deze huidverzorging kalmeert je huid na het zonnen, voorkomt het schilferen van de huid en je bruine huidtint wordt langer behouden. Wekelijks een body scrub ter ondersteuning en je gaat gezwind mooi gekleurd de zomer door!

De juiste zomerse huidverzorging? Check! Na deze tips zou je lichaam al een mooi kleurtje moeten hebben. Over 2 weken ben je nog een stap verder naar een zomerfiguur.

Terug naar overzicht