Wegens staking bij BPost op 22/04/2024 kan uw pakket vertraging oplopen.

Terug naar overzicht

LOOkX exclusive vs. liquid eyeliner

LOOkX exclusive vs. liquid eyeliner
29
september

Anneleen Raevens

Ben je enthousiast om te starten met eyeliner maar weet je niet wat te kiezen? In de wereld van eyeliner heb je ontelbare mogelijkheden. Heel leuk natuurlijk, maar hoe maak je de keuze? We geven je even een kort overzicht wat de verschillen zijn tussen een eyeliner potlood en een liquid eyeliner.

EYELINER PENCIL


Een oogpotlood is de meest bekende in de make-up wereld. Je kan kiezen tussen meerdere kleuren waarmee je talloos kan variëren. De eyeliner kan je zowel boven als lichtjes onder gebruiken, zonder een te hardnekkig effect te creëren. In tegenstelling tot de liquid eyeliner, kan je een oogpotlood gemakkelijk blenden en krijg je een zachter oogschaduw resultaat. De ingrediënten in de LOOkX eyeliners verzorgen de huid rondom de ogen.

LIQUID EYELINER

 

Een liquid eyeliner breng je gemakkelijk aan boven de wimpers. Met dit oogpotlood creëer je snel een egale, zwarte lijn. Je kan hiermee leuke make-upstijlen maken zoals de Cat-Eye look, die zijn populariteit won door de make-up van zangeres Adele. De LOOkX Longlasting Liquid Eyeliner droogt snel, waardoor je geen vlekken maakt. Wil je een dramatisch make-up effect vermijden? Breng dan zeker geen liquid eyeliner aan onderaan het oog. De liquid eyeliner van LOOkX werkt net zoals alle make-upproducten van het cosmeticamerk verzorgend voor de huid.

Nu je de belangrijkste verschillen kent tussen een oogpotlood en een liquid eyeliner, kan je op zoek gaan naar jouw favoriet. Je hoeft natuurlijk geen keuze te maken. Met de combinatie van beide eyeliners kan je heel leuke make-upstijlen creëren! Heb je een leuke creatie met een LOOkX oogpotlood of liquid eyeliner? We kunnen niet wachten om het te zien! Toon ons je resultaat op onze Facebook- en Instagrampagina.

Terug naar overzicht