Wegens staking bij BPost op 22/04/2024 kan uw pakket vertraging oplopen.

Terug naar overzicht

Krijg snel een egaal kleurtje met de Mila Sun Pre Tan Lotion

Krijg snel een egaal kleurtje met de Mila Sun Pre Tan Lotion
27
april

Anneleen Raevens

Weet je nog wat je op de eerste Belgische zonnige dag gedaan hebt? Naar het strand, terrasje gedaan, in je tuinstoel geluierd? Maar vooral genoten van de warme zonnestralen op je huid, niet? En bij de eerste zonnestralen hoort een leuk jurkje. Maar dan sta je voor je kleerkast en merk je dat je benen nog geen zon gezien hebben… Ai!

Natuurlijk wil je dan zo snel mogelijk een kleurtje. Maar niet elke huid is daar akkoord mee. Sommige huidtypes bruinen snel, maar andere verbranden en worden daarna weer bleek. Deze gevoelige huiden kampen vaak ook nog eens met zonneallergieën. Een rode en geïrriteerde huid na enkele dagen zonlicht? Reken maar op zonneallergie.

Hoe zorg je er nu voor dat je huid op een gezonde manier snel bruint? Mila d’Opiz ontwikkelde hiervoor de Mila Sun Pre Tan Lotion. Dat is een bodylotion dat je huid voorbereidt op de zon waardoor je sneller een zomers kleurtje krijgt. En die zonneallergieën? Die zijn verleden tijd.

Wil je een optimaal effect? Smeer de lotion elke dag, gedurende één week. Een kleine tip: blijf de Pre Tan Lotion gebruiken, zelfs bij slecht weer. Met zijn verzorgende werking blijft je huid zacht en gehydrateerd. Let wel op: de Mila Sun Pre Tan Lotion bereidt je huid voor op de zon, maar beschermt ze niet. Verzorg je huid dus ook altijd met een beschermende zonnecrème als je geniet van die zon.

Heb je je kleurtje te pakken? Blijf dan zeker de Mila Sun Pre Tan Lotion smeren voor een langdurig resultaat. Dit zomerproduct is trouwens niet alleen geweldig omdat het je huid voorbereidt op de zon, maar ook omdat hij lekker zomers ruikt. Hallo mooie benen en welkom zon!

Terug naar overzicht