Wegens staking bij BPost op 22/04/2024 kan uw pakket vertraging oplopen.

Terug naar overzicht

JK by Opiz: Professionele én betaalbare skincare

JK by Opiz: Professionele én betaalbare skincare
02
september

Lieselot De Keyzer

Fantastisch nieuws! Eén van onze huismerken, het Zwitserse Mila d’Opiz, ontwikkelde een nieuwe generatie high-end skin- en bodycare producten. Behalve dat het een verzorgende lijn is, is het ook nog eens goed voor onze portefeuille! Zeg nu zelf, professionele én betaalbare producten, wie wil dat nu niet? Wij zijn alleszins fan!

Ben je benieuwd geworden naar onze producten? Wij hebben ze alvast voor jou opgesomd.

Heb je last van een vette T-zone? Af en toe een puistje? Dan raden wij jou aan om jouw gelaat zowel ’s morgens als ’s avonds te reinigen met Cleansing Foam en Alpine Tonic en te verzorgen met Light Cream.

Cleansing Foam is een milde reiniger die de soms wat gevoelige, vette huid gaat verzorgen en de open poriën diep gaat reinigen zodat puistjes geen kans krijgen om zich te ontwikkelen. De huid wordt nagereinigd met Alpine Tonic om de huid te kalmeren en kracht te geven dankzij de aanwezige kruiden. Vervolgens verzorg je de huid met een kleine hoeveelheid Light Cream zodat jouw huid volledig klaar is om te stralen!

 

 

Of voelt je huid vaak wat droog en trekkerig aan, ook wel eens met wat schilfertjes? Dan voorzien wij voor jou hetzelfde ritueel zoals voor de gemengde huid, maar met een rijke, hydraterende crème om het vochttekort van de huid tegen te gaan.

Start en eindig de dag steeds met jouw gelaatsverzorgingsritueel: reinigen met de verzorgende Cleansing Foam, nareinigen met de kalmerende Alpine Tonic en het gelaat verzorgen met de rijke, voedende Rich Cream.

 

 

Weetje: zowel Light Cream als Rich Cream bevatten hyaluronzuur. Dit ingrediënt is zo populair om zijn fantastische werking: vocht aantrekken, vasthouden en rimpeltjes tegengaan! Beide producten dienen dus ook als anti-age product. Twee vliegen in één klap!

 

 

Behalve verzorgingsproducten voor het gelaat, bracht JK ook een lijn voor de verzorging van het lichaam uit. Een gehydrateerde huid is belangrijk om de huid stevig, strak, gevoed en jong te houden. Dankzij de heerlijk verfrissende Body & Shower Foam, start je de dag vol energie! Het lichaam wordt na het douchen ingesmeerd met Soft Body Lotion voor een intensieve hydratatie. Wil je ook graag een deodorant die ervoor zorgt dat je de ganse dag geen zweetgeurtje hebt? Gebruik dan na je douche Deo Roll-On. Zo ga je fris de dag tegemoet!

Nog extra vragen over de ideale verzorging? Contacteer ons via Facebook (@BeautyInaBox.be) of via Instagram (beautyinabox_be).

Vele groetjes
Beauty in a box

 

Terug naar overzicht