Voeg de agenda toe aan jouw winkelmandje en ontvang hem gratis vanaf 200 euro met de kortingscode AGENDA 

Terug naar overzicht

HOW TO: maak 'date night' perfect met deze LOOkX make-upstijl

HOW TO: maak 'date night' perfect met deze LOOkX make-upstijl
03
juni

De LOOkX Treasure Island collectie bestaat uit zachte kleuren voor dromerige make-up looks. International Mua Walker heeft drie fantastische looks gecreëerd voor elk moment van de dag. De 'Dinner look' laat je stralen tijdens een romantisch diner op het strand of in je favoriete restaurant.

Bekijk de video en/of volg de stappen in detail hieronder!

Stap 1

Voor een mooie, egale basis voor jouw make-uplook start je met de LOOkX Smart 4-in-1 protection primer. Deze primer zorgt er niet alleen voor dat jouw make-up de hele dag blijft zitten, ook biedt het bescherming tegen UV-straling, blue light van bijvoorbeeld smartphones, luchtvervuiling en huidveroudering.

Daarna breng je de LOOkX Silky touch foundation aan met de LOOkX Foundation brush voor een perfecte, egale teint. Gebruik de LOOkX Concealer om eventuele kringen onder de ogen en oneffenheden te verbergen. Poeder het gezicht af met de LOOkX Sun protector powder voor extra bescherming tegen de zon.

Stap 2

Voor een gezonde, frisse look breng je de LOOkX Eye & blush No. 01 Flamingo matt aan op de appeltjes van de wangen met de LOOkX Powder brush.

Stap 3

Gebruik de LOOkX Eyebrow pencil om de wenkbrauwen extra aan te zetten. Met het scherpe puntje kun je superdunne haartjes ‘schetsen’. Breng de wenkbrauwen vervolgens in model met het wenkbrauwkammetje. De unieke kleurpigmenten passen zich aan bij bijna elke haarkleur, voor een natuurlijk geaccentueerde wenkbrauw.

Stap 4

Gebruik als oogschaduwbasis de LOOkX Creamy eyeshadow Earth. Deze vloeibare waterproof oogschaduw zorgt er voor dat de oogschaduw niet in de oogplooien loopt.

Stap 5

Breng de LOOkX Eyeshadow No. 908 Oyster pearl aan over het gehele ooglid met de LOOkX Eyeshadow brush.

Stap 6

Creëer diepte in de ooglook en breng de LOOkX Eyeshadow No. 909 Seashell pearl aan met de LOOkX Blender brush in de buitenste ooghoek. Vervaag de kleur met dezelfde kwast naar het midden van het ooglid om de oogschaduwkleuren in elkaar te laten overlopen voor een egaal resultaat.

Stap 7

Breng de LOOkX Exclusive eyeliner No. 15 Purple pearl aan op de onderste waterlijn voor een intensere look.

Stap 8

Laat je ogen extra opvallen met de LOOkX Quick longlasting liquid eyeliner Deep black. Deze breng je aan op de bovenste wimperrand. Stempel de eyeliner van de binnenste naar de buitenste ooghoek om precies te werk te gaan en eindig eventueel met een wing.

Stap 9

Breng de LOOkX Mascara Ultra lash aan op de bovenste en onderste wimpers met een zigzaggende beweging om de ooglook af te maken. Breng meerdere laagjes aan voor extra veel volume en perfect gesepareerde wimpers zonder klontjes.

Stap 10

Gebruik als highlighter de LOOkX Eyeshadow No. 908 Oyster pearl op de jukbeenderen, op het wenkbrauwbot en in de binnenste ooghoeken. Gebruik de LOOkX Loose eyeshadow moonshimmer Silver in de ooghoeken voor extra glans en een frisse blik.

Stap 11

Voor een glanzende en heldere finish op de lippen gebruik je de LOOkX Lipgloss No. 30 Macaron pearl. De lipgloss geeft optisch meer volume dankzij de parelpigmenten. Ook bevat de lipgloss verzorgende ingrediënten zoals vitamine E om de lippen zacht en soepel te houden. Je kunt er voor kiezen om de LOOkX Velvet lipliner onder de lipgloss te dragen voor een opvallende liplook.

Terug naar overzicht