Wegens staking bij BPost op 22/04/2024 kan uw pakket vertraging oplopen.

Terug naar overzicht

How to: licht gepakt en toch verzorgd op reis

How to: licht gepakt en toch verzorgd op reis
14
juli

Anneleen Raevens

Yes, vakantie! Eindelijk genieten van rust, zon, zee en strand. Nog één probleem: Hoe krijg je al je spullen in je koffer... Wie wil nu het risico lopen dat niet alles ingepakt is? Zowel je kledij als je huidverzorging/make-up moeten ZEKER mee. Helaas is jouw koffer daar niet altijd mee akkoord. Op welke manier maak je nu een verstandige selectie, zonder je iets vergeet?

MOGELIJKHEID 1: De beste tactiek is om alles te “tetrissen”. Een grote uitdaging, ik weet het. Zelf ben ik hier geen expert in, dus ga ik op de koffer om hem zo dicht te ritsen, terwijl ik hoop dat mijn koffer de reis overleeft.

MOGELIJKHEID 2: Misschien een betere optie bij het pakken: Selecteer de producten die je zeker mee wil op vakantie. Gelukkig bestaan er producten die 2-in-1-verzorging voorzien! Dit spaart al heel wat plaats in je koffer.

Welke producten neem je nu beste mee op reis om verzorgd en beschermd te zijn? 
Hieronder vind je alvast een lijstje met onze persoonlijke favorieten:

  • De Absolute Care Peeling Shower Gel reinigt, hydrateert en scrubt je huid in één keer! 
    Je hoeft dus geen aparte douchegel en scrub mee te nemen.
  • De formule van de Skin Vital 2 in 1 cleanser bevat zowel een reiniging als een toner. Ook op reis is en blijft reinigen noodzakelijk.
  • X-Minerals Hydra Day Cream bevat een SPF35 die je huid beschermt tegen UV-straling. Opgelet: smeer er voor extra bescherming een Mila Sunzonnefilter over.
  • Mila Sun lipbalm SPF20. Gesprongen, pijnlijke lippen zijn een no no. Deze lipbalm is heel klein en gemakkelijk op te bergen
  • In de categorie make-up is het makkelijk: mascara, eyeliner en een leuke gloss van LOOkX. Het zonnetje helpt ons met een natuurlijk gebruinde tint, waardoor een foundation niet nodig is. 
    Gelukkig heeft de natuur ook zo haar persoonlijke geheimpjes die ons helpen met een mooie verzorging van onze huid. Ga je naar het strand? Gebruik het zand als natuurlijke scrub (let wel op met krabbetjes, tenzij je een natuurlijke blush op je wangen wilt).

We wensen je alvast veel succes bij het pakken en natuurlijk heel veel plezier op je favoriete reisbestemming. Deel zeker je inpakervaringen op onze Facebookpagina. En misschien heb je ook wat leuke tips voor ons?

Terug naar overzicht