Wegens staking bij BPost op 22/04/2024 kan uw pakket vertraging oplopen.

Terug naar overzicht

Hello winter: 4 hydraterende maskers om je droge huid te beschermen

Hello winter: 4 hydraterende maskers om je droge huid te beschermen
12
december

Anneleen Raevens

Toegegeven: een maskertje leggen terwijl we onze Netflix kijken is één van onze favoriete bezigheden. Tijdens de winter wordt onze huid uitgedaagd en krijgt ze meer te maken met omgevingsinvloeden waardoor ze uitdroogt. Daarom is een masker de nodige dorstlesser om jouw huid te beschermen en die perfecte glow terug te krijgen. Is maskeren voor jou nog onbekend? Onze selectie producten zijn eenvoudig in gebruik en garanderen je langdurig resultaat!

LOOkX Skincare Relax Eye & Face Mask

Dit masker met 2-in-1 moisturizer mag je gerust ook rondom je ogen plaatsen om die vermoeide blik weg te werken. Daarbij heeft hij ook een heerlijke geur!

LOOkX Skincare H2O Lift Face Mask

Met zijn Vitamine E en honing extract breng je het H2O Lift Face Mask minstens tweemaal per week aan voor een zachte huid met zichtbaar minder fijne lijntjes en rimpels.

Xminerals Night Cream + Mask

Als nachtcrème of tussendoor als masker, deze rijke crème van Xminerals met zijn intensief voedende eigenschappen verzacht onmiddellijk droogteplekken en voorkomt vroegtijdige huidveroudering.

LOOkX Skincare Amazing Cleansing Balm

Deze bestseller van LOOkX Skincare is ook één van onze top favorieten. Je kan de LOOkX Skincare Amazing Cleansing Balm inzetten op 4 verschillende manieren en hij is geschikt voor iedereen! Gebruik hem als “pick-me-up” masker waarbij je hem na 20 minuten verwijderd of je brengt hem aan voor je gaat slapen en verwijdert hem de ochtend erna.

Wist je dat we ook over kwalitatieve maskers beschikken die specifieke huidproblemen bestrijden zoals acné of rosacea?

Klik hier en ontdek ons volledig assortiment!

Terug naar overzicht