Voeg de agenda toe aan jouw winkelmandje en ontvang hem gratis vanaf 200 euro met de kortingscode AGENDA 

Terug naar overzicht

GETEST: ik probeerde de Pre Tan Lotion uit en dit is mijn mening

GETEST: ik probeerde de Pre Tan Lotion uit en dit is mijn mening
04
juni

Anneleen Raevens

Hoe kunnen we zeker zijn van de kwaliteit en werking van onze verzorgingsproducten? Door ze te testen natuurlijk! De Mila Sun Pre Tan Lotion is één van onze bestsellers in ons gamma, en ik testte maar al te graag waarom.

Al jaren heb ik problemen met een zonneallergie. Als ik durf te lang zonnebaden zonder een kwalitatieve zonnecrème zoals die van Dr. Rimpler of zonder mijn huid goed voor te bereiden, krijg ik last van rode bultjes op mijn armen en benen. Een onaangenaam zicht of gevoel, want het jeukte ook verschrikkelijk! Lange T-shirts dragen of buiten de zon blijven is geen optie voor mij want ik ben een echte zonneklopper en krijg ook graag een mooi zomerkleurtje.

Door de jaren heen heb ik geleerd om te luisteren naar mijn huid en de beste oplossing te zoeken naar verzorging en bescherming toe. Sinds ik hoorde van de Mila Sun Pre Tan Lotion kon ik niet wachten om hem uit te proberen. Het is een uniek product dat je bruiningscellen activeert en je huid voorbereidt op de zon. Met andere woorden: een snellere en egalere bruine teint en geen zonneallergieën!

Het moment van de waarheid...

Nog niet zolang geleden vertrok ik op reis naar het mooie Malta. De ideale gelegenheid om de Pre Tan lotion uit te proberen. Een week voor ik vertrok begon ik met smeren. Ik moet zeggen dat onze eerste “ontmoeting” al erg positief was. Zijn heerlijke geur deed mij onmiddellijk denken aan vakantie en na het aanbrengen voelde mijn huid egaal en zacht aan. Het is dus ook een ideale body lotion want mijn huid heeft zelf in de zomer ook de neiging om uit te drogen.

Tijdens de reis begon het moment der waarheid (ik nam de lotion trouwens ook mee in mijn koffer voor een blijvende werking). ’s Morgens smeerde ik mij in en bracht erna de SPF15 aan van Dr. Rimpler. Want de combinatie van de Pre Tan en een kwalitatieve zonnecrème is ideaal in het voorkomen van een zonneallergie. Het resultaat was dat ik volop heb kunnen genieten van het mooie weer en de kleine rode bultjes zijn geen enkele keer tevoorschijn gekomen. Daarbij had ik na enkele dagen al een mooi kleurtje.

Nu ik de Mila Sun Pre Tan Lotion ontdekt heb, zal deze niet meer ontbreken in mijn badkamer of koffer! Tot slot hou je ook langer je mooie bruine teint door hem te blijven smeren. Ik zou dus zeggen: proberen maar!

Je kan hem gratis verkrijgen in onze Dr. Rimpler Tanning Pack of je kan hem hier aankopen in promo met -50% op de tweede fles. Geniet ervan!

Terug naar overzicht