Wegens staking bij BPost op 22/04/2024 kan uw pakket vertraging oplopen.

Terug naar overzicht

Getest: Hoe breng je een zelfbruiner het beste aan?

Getest: Hoe breng je een zelfbruiner het beste aan?
12
april

Anneleen Raevens

Nog even en mijn favoriete seizoen van het jaar breekt aan: de zomer. Ik denk dan vooral aan bezoekjes aan het strand, luchtige kleedjes, cocktails drinken op terrasjes en nog zoveel meer. Helaas denk ik - en vele vrouwen met mij - ook aan mijne witte benen die tijdens de winter geen zon gezien hebben. De bomma wist het al: zelfbruiner brengt redding. De 2016-versie daarvan is de Self Tan Cream van Mila d’Opiz.

Als ik “bruinen-zonder-zon” hoor, denk ik spijtig genoeg vooral aan een onaangename geur en aan oranje vlekken. Tenminste, dat dacht ik tot voor kort. Niet alleen het juiste product is van belang, ook de correcte aanbrengtechniek zorgt ervoor dat de Self Tan Cream van Mila d’Opiz je natuurlijk laat stralen! Ik probeerde het onlangs zelf voor de eerste keer en ik was heel verrast door de resultaten. Ik bracht de crème eerst met een bang hartje aan, maar het resultaat zijn mooie, natuurlijk bruine benen en een kleur die lang houdt!

Wil je weten hoe je zelf de Mila d’Opiz Sun Self Tan Cream gebruikt? 
Hier zijn mijn tips:

Een “bruinen-zonder-zon” werkt door het “inkleuren” van de dode huidcellen die iedereen op de huid heeft. Helaas krijg je zonder scrubben een ophoping van dode huidcellen. Het resultaat zijn de gekende oranje vlekken. Grondig scrubben voor je je insmeert is dus de boodschap! De Spa Body Scrub van Mineral Care is mijn persoonlijke favoriet. Na het scrubben laat hij nog een olielaagje achter dat je huid zijdezacht maakt én volledig voorbereid voor een egaal kleurtje.

Smeer niet te veel zelfbruincrème in één keer. Begin met een normale dosis en als je het nog donkerder wil, breng je een extra laagje aan. Je kan dit onmiddellijk doen na de eerste applicatie. Dat je huid een natuurlijke kleur krijgt en dat er geen opvallende geur is, is de sterkte van de Self Tan Cream van Mila d’Opiz!

Vergeet je voeten niet! Bruine benen horen niet samen met melkwitte voeten.

Was onmiddellijk je handen na het insmeren van de Self Tan Cream. Anders is de kans groot dat de binnenkant van je handen ook bruin zijn.
Nog een laatste tip: raak zeker je gezicht niet als je Self Tan Cream op je handen hebt. Tenzij je graag sproetjes of een mooi bruin gezicht wil. Herhaal dan gerust stap 1 en 2.

Stap 1 naar dat bikiniklare lichaam: CHECK!

Terug naar overzicht