Wegens staking bij BPost op 22/04/2024 kan uw pakket vertraging oplopen.

Terug naar overzicht

Festival of strandfeest op de planning? Dan is deze LOOkX make-upstijl perfect voor jou.

Festival of strandfeest op de planning? Dan is deze LOOkX make-upstijl perfect voor jou.
03
juni

De LOOkX Treasure Island collectie bestaat uit zachte kleuren voor dromerige make-up looks. International Mua Walker heeft drie fantastische looks gecreëerd voor elk moment van de dag. Ga je naar een festival of een strandfeest? Dan is deze 'Party look' voor jou de ideale make-upstijl!

Bekijk de video en/of volg de stappen in detail hieronder!

Stap 1

Voor een mooie, egale basis voor jouw make-uplook start je met de LOOkX Smart 4-in-1 protection primer. Deze primer zorgt er niet alleen voor dat jouw
make-up de hele dag blijft zitten, ook biedt het bescherming tegen UV-straling, blue light van bijvoorbeeld smartphones, luchtvervuiling en huidveroudering.

Daarna breng je de LOOkX Silky touch foundation aan met de LOOkX Foundation brush voor een perfecte, egale teint. Gebruik de LOOkX Concealer om eventuele kringen onder de ogen en oneffenheden te verbergen. Poeder het gezicht af met de LOOkX Sun protector powder voor extra bescherming tegen de zon.

Stap 2

Voor een gezonde, frisse look breng je de LOOkX Eye & blush No. 01 Flamingo matt aan op de appeltjes van de wangen met de LOOkX Powder brush.

Stap 3

Gebruik de LOOkX Eyebrow pencil om de wenkbrauwen extra aan te zetten. Met het scherpe puntje kun je superdunne haartjes ‘schetsen’. Breng de wenkbrauwen vervolgens in model met het wenkbrauwkammetje. De unieke kleurpigmenten passen zich aan bij bijna elke haarkleur, voor een natuurlijk geaccentueerde wenkbrauw.

Stap 4

Zet de buitenste ooghoek nog wat extra aan met de LOOkX Exclusive eyeliner No. 15 Purple pearl en vervaag met de LOOkX Blender brush. Vervaag de kleur ook in de arcadeboog. Breng de LOOkX Exclusive eyeliner No. 15 Purple pearl ook aan op de onderste waterlijn voor een intense look.

Stap 5

Gebruik de LOOkX Loose eyeshadow moonshimmer Silver op midden van het ooglid voor een ultra glanzende make-uplook.

Stap 6

Laat je ogen extra opvallen met de LOOkX Quick longlasting liquid eyeliner Deep black. Deze breng je aan op de bovenste wimperrand. Stempel de eyeliner van de binnenste naar de buitenste ooghoek om precies te werk te gaan en eindig eventueel met een wing.

Stap 7

Breng de LOOkX Mascara Ultra lash aan op de bovenste en onderste wimpers met een zigzaggende beweging om de ooglook af te maken. Breng meerdere laagjes aan voor extra veel volume en perfect gesepareerde wimpers zonder klontjes.

Stap 8

Voor een knallende, vrolijke lipkleur gebruik je de LOOkX Lipstick No. 50 Happy pink matt. Gebruik eventueel de LOOkX Lip brush om precies te werk te gaan. Liever een glanzende finish? Gebruik dan de LOOkX Lipgloss No. 30 Macaron pearl over deze lipstick heen.

Bron: LOOkX

Terug naar overzicht