Wegens staking bij BPost op 22/04/2024 kan uw pakket vertraging oplopen.

Terug naar overzicht

Eyeliner Challenge Week - Funky Style

Eyeliner Challenge Week - Funky Style
27
oktober

Anneleen Raevens

Proficiat! Je hebt het einde van de Beauty in a Box eyeliner challenge week gehaald. Vanaf nu ben je een ervaren eyeliner. We sluiten deze week af met de Funky Style, een iets wat gedurfde make-upstijl.

Deze make-upstijl is voor de durvers. Net zoals de vorige eyeliner stijlen kan je deze ook personaliseren met je favoriete kleur en eyelinerstijl.

Hoe maak je de 'Funky Style'?

  1. Je start deze look opnieuw met de cat-eye look. Het lijntje buiten het oog wordt iets langer getrokken dan voorheen.
  2. Trek vervolgens hetzelfde lijntje naar beneden toe.
  3. Kleur het binnenste lijntje van je oog in met een oogpotlood. Wij kozen hier voor de LOOkX Exclusive Eyeliner n°7 Deep Black Matt.
  4. Kleur je ooglid tot aan de helft in met de oogschaduw. Wij kozen bij deze look voor de LOOkX Eyeshadow n° 201 Violet Pearl+. Neem ook een deel van de arcadeboog mee.
  5. Werk af met een kleinere make-upborstel tot aan het eyeliner lijntje zodat alles mooi egaal is.
  6. Neem een lichter oogschaduwkleur om de ruimte tussen de twee eyeliner lijntje op te vullen. Wij kiezen hier voor de LOOkX Eyeshadow n°260 Summer Breeze Pearl+. Trek een lijn met de oogschaduw tussen de eyeliner om mooi af te werken.
  7. Breng een kleine hoeveelheid blauwe oogschauw aan op de binnenhoek van het oog.
  8. Blend de paarse en de blauwe oogschaduw zodat de kleuren mooi in elkaar vloeien.

Gelukt? Top! Vanaf nu ben je een eyeliner professional. We hopen dat je alvast veel bijgeleerd hebt van onze tutorials. Je kan deze steeds terugvinden op onze Youtube- en Facebookpagina.

Er zijn nog tal van make-upstijlen dat je met de LOOkX liquid eyeliner kan aanbrengen. Wees creatief en toon ons je kunstwerk op onze Facebook- en/of Instagrampagina met de hashtag #eyelinerchallengeweek.

Terug naar overzicht