Voeg de agenda toe aan jouw winkelmandje en ontvang hem gratis vanaf 200 euro met de kortingscode AGENDA 

Terug naar overzicht

Eyeliner Challenge Week - Champagne look

Eyeliner Challenge Week - Champagne look
26
oktober

Anneleen Raevens

Hoe ervaren ben jij al met je vloeibare eyeliner? Voor de vierde dag van de Eyeliner Challenge Week gaan we terug een stapje hoger.

Durf jij deze make-uplook aan? Nu je al drie dagen verschillende make-upstijlen hebt kunnen oefenen met de vloeibare eyeliner, zal deze stijl jou ook zeker lukken. Lukt het niet bij de eerste keer? Geen probleem! Blijven oefenen is de boodschap.

We helpen je alvast met onderstaande stappen. Bekijk ook onze vlog, waar Gaëlle je stap voor stap toont hoe je deze eyeliner stijl creëert.

  1. Breng een naturel oogschaduwkleur aan met een make-upborstel. Voor deze look kozen wij voor de LOOkX Eyeshadow n°126 Cream Sand Pearl+. Kleur het volledig ooglid in met de oogschaduw.
  2. Als basisafwerking kiezen we voor de LOOkX Creamy Eyeshadow Earth. Breng deze aan onder de wenkbrauw tot boven de boog van het ooglid.
  3. Blend beide oogschaduwkleuren met de LOOkX blender brush.
  4. Nu we onze oogschaduw vervolledigt hebben, brengen we de vloeibare eyeliner aan. Start met de cat-eye look. Breng vervolgens een korte lijn onder het oog aan en verbind beide lijnen met elkaar. Vul indien nodig op met de eyeliner.
  5. Als laatste starten we met het moeilijkste deel. Volg de bovenlijn van je ooglid met je eyeliner en creëer zo een vloeiende boog. Maak indien nodig de lijn iets dikker, zodat je nog steeds de eyeliner ziet als je oog open is.
  6. Werk de eyeliner af met een borstel, zodat alles in elkaar vloeit.

Heb je deze make-uplook kunnen verwezenlijken? Top! Probeer zeker onze laatste eyeliner look van de Beauty in a Box eyeliner week en toon je resultaat op onze Facebook- en/of Instagrampagina met de hashtag #eyelinerchallengeweek.

Terug naar overzicht