Voeg de agenda toe aan jouw winkelmandje en ontvang hem gratis vanaf 200 euro met de kortingscode AGENDA 

Terug naar overzicht

Do it yourself: chill in je zelfgemaakte spa

Do it yourself: chill in je zelfgemaakte spa
04
januari

Anneleen Raevens

Een warm, lang bad met heel veel badschuim in. En zeker niet te vergeten: warme chocomelk met marshmallows. Droom je daar ook van op een typisch Belgische winterachtige dag? Ontspan thuis en maak van je eigen badkamer een spa. Benieuwd welke producten niet mogen ontbreken op de badrand?

We beginnen met de ‘must haves’ tijdens jouw persoonlijke wellness.

Een belangrijk schoonheidsproduct dat hoort bij elk ontspannend bad is de Elements Mineral Bath Salt van Mineral Care. Drijven in de Dode Zee ontspant en werkt ontstressend. Met het badzout creeër je dat gevoel gewoon thuis. Ook je gewrichten en je spieren zullen hier deugd van hebben.

Los gewoon 8 eetlepels Dode Zee badzout op in een heet bad en laat je zakken in het heerlijke water.
Tijdens het baden geniet je van de Absolute Care Peeling Shower Gel. Dat is een douchegel die zowel verzorgt als peelt. Kies jouw favoriete geur met kalmerende effect.

Veel kaarsjes op de badrand zijn een must in je wellnessritueel. Als je fan bent van Netflix, mag een bijpassende serie zeker niet ontbreken.

Na dat zalig heet bad mag je je huid niet vergeten verzorgen. Hydratatie is extra belangrijk. De Swiss Wellness Soft Body Lotion stabiliseert de vochtbalans, beschermt de huid en dringt onmiddellijk in. Een kleine tip: breng de lotion aan met zachte massagebewegingen. Dit zorgt voor extra versteviging van de huid en vermindert cellulite.

Als laatste mag je de gezichtsverzorging zeker niet vergeten. Tijdens deze winterdag heeft onze huid extra bescherming nodig. Reinig, peel en verzorg je huid met onze gelaatsverzorgingen.

Hoe chill ben jij na deze tips?

Terug naar overzicht