Voeg de agenda toe aan jouw winkelmandje en ontvang hem gratis vanaf 200 euro met de kortingscode AGENDA 

Terug naar overzicht

Creëer een feestelijke make-up look in 5 stappen!

Creëer een feestelijke make-up look in 5 stappen!
07
december

Anneleen Raevens

Mijn lijst voor de feestdagen:

v Jurk
v Schoenen

Make-up …?

Herken je zichzelf in deze situatie? Heb je al de perfecte look voor de feestdagen, maar heb je nog niet de ideale make-upstijl gevonden? De Classic Chic stijl van LOOkX combineert de twee grootste make-up trends van dit najaar: de winged eyeliner en two-toned lippen. Deze klassieke, maar toch stijlvolle look is geschikt voor elk type en kan aangebracht worden in slechts 5 stappen!

STAP 1

Breng de LOOkX Creamy Eyeshadow Earth aan over je gehele ooglid en verzacht richting de wenkbrauwen. Wil je dat stralend effect? Breng dan wat extra aan in de ooghoek.

TIP! 
Wist je dat de Creamy Eyeshadow waterproof en longlasting is?
Je hoeft hem dus de hele avond niet bij te werken.

STAP 2

Breng de LOOkX Eyeshadow n°907 Velvet pearl alsook aan over je volledig ooglid. Creëer meer schaduw door wat extra oogschaduw aan te brengen boven je ooglid (op de arcadeboog).

STAP 3

Maak een winged eyeliner met de LOOkX longlasting liquid eyeliner. Zijn vloeibare formule maakt het iets gemakkelijker om een mooie lijn te creëren.

Lukt het niet de eerste keer? Geen zorgen! 
We geven je enkele tips mee voor die perfecte wing:

  1. Begin met een dun lijntje. Je kan achteraf nog wat bijwerken.
  2. Probeer een rechte lijn te maken zonder hobbels.
  3. Vergroot je kans op een mooie lijn door deze rustig aan te brengen.
  4. Heb je een onstabiel hand? Probeer dan met je hand op je gezicht te leunen.

STAP 4

Creëer een extra sterrenlook met de LOOkX Glamgirl highlighter. Neem wat poeder en dep rustig op je hand, zodat alles mooi verdeeld wordt. Breng de highlighter vervolgens aan op je junkbeenderen.

TIP! 
Accentueer je junkbeenderen door je lippen te tuiten.

STAP 5

We werken de Classic Chic look af met ‘two-tone’ lippen. Breng met de LOOkX lip brush een nette en duidelijke rand aan met LOOkX Lipstick n°97 Merlot Grape matt. Tot slot vul je rest van de lippen in met de LOOkX Lipstick n°98 Clubwear matt.

Werk de Classic Chic look af met een LOOkX mascara naar keuze samen met een lichte afwerking van je wenkbrauwen met de LOOkX Eyebrow pencil. We wensen je alvast veel succes en wees de ster van de avond met deze stijlvolle make-uplook!

Bron: Creatie van topvisagiste Xelly Cabau Van Kasbergen

Terug naar overzicht