Wegens staking bij BPost op 22/04/2024 kan uw pakket vertraging oplopen.

Terug naar overzicht

Create the look: LOOkX Party Look

Create the look: LOOkX Party Look
13
december

Voor de feestdagen wil je graag iets extra’s doen op het gebied van uiterlijke verzorging. Pak daarom extra uit met deze make-up look. De look ziet er spectaculair uit, maar is gelukkig heel makkelijk te creëren. Volg het stappenplan en neem de complimentjes glimlachend in ontvangst!

Stap 1

De basis van deze look is een mooie, egale huid. Start daarom met LOOkX Smart 4-in-1 protection primer, het zorgt er niet alleen voor dat je make-up extra lang blijft zitten maar biedt ook bescherming tegen o.a. huidveroudering, luchtvervuiling, schadelijk blue light van je telefoon en het bevat een SPF.
Breng vervolgens de LOOkX Silky touch foundation aan met de LOOkX Foundation brush voor een egaal resultaat. Deze olievrije foundation versmelt perfect met de huid. Gebruik LOOkX Concealer om eventuele kringen onder de ogen en oneffenheden te verbergen. Voor een extra dekkende finish gebruik je LOOkX Natural velvet mineral powder.

Stap 2

Gebruik het LOOkX Eyebrow pencil om de wenkbrauwen extra aan te zetten. De unieke kleurpigmenten passen zich aan bijna elke haarkleur, voor een natuurlijk geaccentueerde wenkbrauw. Zorg dat de lijntjes die je zet, er strak en netjes uitzien. Je wenkbrauwen zien er zo natuurlijk uit, maar zorgen wel voor extra uitstraling.

Stap 3

Op het gehele bewegend ooglid breng je LOOkX Eyeshadow No. 26 Jungle gold pearl aan met de LOOkX Eyeshadow brush. Aan de buitenkant van de arcadeboog breng je LOOkX Eyeshadow No. 28 Rainforest wood pearl aan, werk naar binnen.

Stap 4

Breng op de bovenste en onderste wimperrand tussen de wimpers LOOkX Exclusive eyeliner No. 19 Magnet grey aan. Blend met de LOOkX Blender brush.

Stap 5

Breng op de waterlijn LOOkX Exclusive eyeliner No. 18 Miracle nude aan voor een open en wakkere blik.

Stap 6

Breng in het ooghoekje LOOkX Eyeshadow No. 906 Naked matt aan, zodat je ogen optisch groter lijken.

Stap 7

Voor de jukbeenderen gebruik je LOOkX Glamgirl highlighter. Dit zorgt voor een prachtige glans en past geweldig bij deze feestelijke look.

Stap 8

Vul de lippen geheel in met LOOkX Velvet lipliner zodat de lipstick extra lang blijft zitten. Breng vervolgens LOOkX Lipstick No. 87 Woman in red matt aan. Gebruik hiervoor LOOkX Lip brush zodat je extra precies kunt werken.

Optioneel: breng een extra laagje LOOkX Mascara boost+ aan en gebruik LOOkX Natural velvet mineral powder als contourpoeder.

Bron: LOOkX

Terug naar overzicht