Wegens staking bij BPost op 22/04/2024 kan uw pakket vertraging oplopen.

Terug naar overzicht

Create the look: LOOkX Dinner Date Look

Create the look: LOOkX Dinner Date Look
11
december

Een romantische date maar weinig tijd? Deze make-up look is perfect voor die gelegenheid! Niet te zwaar maar wel heel vrouwelijk en verleidelijk. Volg de snelle stappen en voordat je het weet ben jij ready to go!

Stap 1

De basis van deze look is een mooie, egale huid. Start daarom met LOOkX Smart 4-in-1 protection primer, het zorgt er niet alleen voor dat je make-up extra lang blijft zitten maar biedt ook bescherming tegen o.a. huidveroudering, luchtvervuiling, schadelijk blue light van je telefoon en het bevat een SPF.
Breng vervolgens de LOOkX Silky touch foundation aan met de LOOkX Foundation brush voor een egaal resultaat. Deze olievrije foundation versmelt perfect met de huid. Gebruik LOOkX Concealer om eventuele kringen onder de ogen en oneffenheden te verbergen. Voor een extra dekkende finish gebruik je LOOkX Natural velvet mineral powder.

Stap 2

Gebruik het LOOkX Eyebrow pencil om de wenkbrauwen extra aan te zetten. De unieke kleurpigmenten passen zich aan bijna elke haarkleur, voor een natuurlijk geaccentueerde wenkbrauw. Zorg dat de lijntjes die je zet, er strak en netjes uitzien. Je wenkbrauwen zien er zo natuurlijk uit, maar zorgen wel voor extra uitstraling.

Stap 3

Breng LOOkX Creamy eyeshadow Desert aan van de binnenkant van het oog tot het midden van het ooglid. Werk nu van buiten naar binnen en breng van het buitenste gedeelte van het ooglid tot het midden LOOkX Eyeshadow No. 121 Espresso matt aan. Blend met LOOkX Blender brush zodat je een mooie overgang van de kleuren hebt.

Stap 4

De look maak je iets intenser door op de waterlijn van het oog LOOkX Exclusive eyeliner No. 07 Deep black matt aan te brengen. Dat is een waterproof, longlasting oogpotlood met zachte textuur.

Stap 5

Breng op de onderste wimperrand LOOkX Exclusive eyeliner No. 08 Chocolat Matt aan en vervaag met LOOkX Blender brush. LOOkX Blender brush is de perfecte tool om verschillende kleuren oogschaduw mooi in elkaar over te laten lopen of creamy eyeliner te vervagen.

Stap 6

Breng op de cupidoboog van de lippen een klein beetje LOOkX Creamy eyeshadow Desert aan. Stift vervolgens de lippen met Lipstick No. 25 Metallic rose pearl. Om optisch meer effect te creëren gebruik je Lipgloss No. 04 Violet pearl aan op het middelste gedeelte van de onder- en bovenlip.

Optioneel: breng een extra laagje LOOkX Mascara boost+ aan en gebruik LOOkX Natural velvet mineral powder als contourpoeder.

Bron: LOOkX

Terug naar overzicht