Voeg de agenda toe aan jouw winkelmandje en ontvang hem gratis vanaf 200 euro met de kortingscode AGENDA 

Terug naar overzicht

Create the look: creatief met het nieuwe LOOkX eyeshadow pallet

Create the look: creatief met het nieuwe LOOkX eyeshadow pallet
06
juli

Anneleen Raevens

Het nieuwe LOOkX oogschaduw pallet “The Sky is the Limit” laat je meer dan 100 nieuwe make-up stijlen uitproberen. Met zijn 6 verschillende oogschaduw kleuren kan je verschillende looks creëren voor zowel overdag als voor ’s avonds. Onze favoriete eigenschap? Hij past zo in je tas, zodat je hem overal ter wereld kan meebrengen!

Het nieuwe LOOkX oogschaduw pallet “The Sky is the Limit” laat je meer dan 100 nieuwe make-up stijlen uitproberen. Met zijn 6 verschillende oogschaduw kleuren kan je verschillende looks creëren voor zowel overdag als voor ’s avonds. Onze favoriete eigenschap? Hij past zo in je tas, zodat je hem overal ter wereld kan meebrengen!

We delen graag het enthousiasme voor het nieuwe LOOkX oogschaduwpallet, en daarom creëerde onze Visagiste Nathalie een look met deze leuke zomerkleuren. Hou zeker onze blog in de gaten voor meer leuke oogschaduw stijlen.

Hoe creëer je deze oogschaduw look met het LOOkX pallet?

  1. Breng de LOOkX Eyeshadow n°126 Cream Sand Pearl+ aan op de binnenkant van de ooghoek tot aan de arcadeboog (ongeveer tot het midden van je ooglid) om een highlight effect te creëren. Blend de binnenkant met een make-upborstel voor een minder opvallend effect.
  2. Met de Eyeshadow n° 139 Forest Pearl+ geef je het ooglid kleur van de binnen tot aan de buiten ooghoek en vervaag je naar het midden toe.
  3. Dep in het midden van het ooglid de Eyeshadow n°30 Flower Pearl+.
  4. Blend het geheel voorzichtig.
  5. Breng de LOOkX Eyeshadow n°126 Cream Sand Pearl+ aan onder de wenkbrauw (extra highlight effect).
  6. Werk af met de LOOkX Exclusive Eyeliner n° 14 Mossgreen Pearl onder en boven het ooglid (tot 2/3e van het oog). Breng als laatste de LOOkX Exclusive Eyeliner nr° 18 Miracle Nude aan binnenin het ooglid.

Om deze look volledig te maken, kan je de ogen en lippen afwerken met de LOOkX Ultra Wear Mascara en de LOOkX Gloss n°45 Totally Perfect Pearl.

Ben je fan van deze make-up look? Deel ons je resultaat of je eigen creatie op onze Facebook- of Instagrampagina Beauty in a Box! Wij zijn alvast erg benieuwd.

Terug naar overzicht