Wegens staking bij BPost op 22/04/2024 kan uw pakket vertraging oplopen.

Terug naar overzicht

Bereid je huid voor op de zon!

Bereid je huid voor  op de zon!
13
april

Lieselot De Keyzer

Je huid beschermen wanneer deze blootgesteld wordt aan de zon, is erg belangrijk. Wat al even belangrijk is, is om je huid voor te bereiden op de zon. Na het maandenlang binnen zitten en geen zon te zien, kan je huid wel even schrikken wanneer het plots intensief in contact komt met de zon.

Net daarom bieden wij ‘Pretan lotion’ van het Zwitserse merk Mila d’Opiz aan. Een exclusief product met fantastische resultaten! Het is uniek omdat het preventief kan ingezet worden tegen zonne-allergie, het helpt pigmentvlekken te voorkomen én je wordt sneller en egaler bruin! Uiteraard is deze duizendpoot één van onze bestsellers! 😍

Bovenop al deze voordelen, is het product ook nog eens hydraterend, is het geschikt voor alle huidtypes, dierproefvrij én kan het ook aangebracht worden op het gelaat.

Pretan lotion is kleurloos, het is dus niet hetzelfde zoals een selftan product.

Webshop: Mila Sun Pretan Lotion + Dr Rimpler lipbalm

Hoe kan je dit product gebruiken?

  • Ongeveer één maand voor het zonneseizoen start, begin je Pretan lotion te gebruiken.
  • Tijdens effectieve blootstelling aan de zon, breng je het product aan op het lichaam gevolgd door een zonneproduct met een zonnefactor, hierdoor bruin je nóg egaler!
  • Gebruik na de zomer gerust de lotion nog verder, deze is super hydraterend, maar toch licht qua textuur! Zo wordt ook de houdbaarheid van je mooie zomerkleurtje verlengd.

TIP! Vergeet ook niet je lippen te verzorgen met de lippenbalsem van Dr. Rimpler, deze wordt momenteel gratis aangeboden bij aankoop van een Pretan lotion. Uiteraard kan deze lippenbalsem ook apart besteld worden.

Nog extra vragen over de ideale huid- of zonneverzorging? Contacteer ons via Facebook (@BeautyInaBox.be) of via Instagram (beautyinabox_be).

Beauty in a box

 

 

Terug naar overzicht