Wegens staking bij BPost op 22/04/2024 kan uw pakket vertraging oplopen.

Terug naar overzicht

Back to work? Deze 4 verzorgingsproducten helpen je door je ochtendrush

Back to work? Deze 4 verzorgingsproducten helpen je door je ochtendrush
13
september

Anneleen Raevens

Is je snooze button nog te verleidelijk waardoor je te weinig tijd hebt om je klaar te maken voor het werk? Nu de vakantie voorbij is en je jou terug moet aanpassen naar je oude routine kan je door de beperkte tijd na het snoozen belangrijke zaken vergeten zoals je huidverzorging. Met deze 4 producten uit ons assortiment krijg je nog steeds de kwalitatieve verzorging die je huid nodig heeft in een mum van tijd.

 1. Skin Vital 2in1 Cleanser (Mila d’Opiz)
  Dankzij zijn 2in1 formule met vitamine A,C en E reinig én tonifieer je jouw huid op hetzelfde moment. Ze is onmiddellijk voorbereidt voor de volgende verzorging.
  Hoe breng je het aan?
  Neem een kleine hoeveelheid in de handpalm en verdeel over het gelaat, masseer zachtjes in en verwijder met water.
  Klik hier en bestel
 2. Perfection Day Cream SPF15 (Bio Active Care)
  Een dagverzorging met een SPF is een must. Deze anti-ageing crème met rijke textuur verstevigt je huid waarbij zijn zonnefactor je beschermt tegen huidveroudering.
  Hoe breng je het aan?
  Neem na de reiniging een klein toefje op je handen en smeer het uit over gelaat, hals en décolleté.
  Klik hier en bestel
 3. Classics Collagen Lotion SPF15 (Mila d’Opiz)
  Een ochtendrush brengt vaak stress met zich mee. Deze lichte dagverzorging met zonnefactor 15 vermindert tekenen van vermoeidheid en laat je huid er terug gezond uitzien.
  Hoe breng je het aan?
  Breng een kleine hoeveelheid aan na de reiniging op gelaat, hals en décolleté.
  Klik hier en bestel
 4. Primer 4-in-1 Protection (LOOkX)
  Deze primer is uitstekend om af te werken met een LOOkX poeder. Zijn longlasting formule laat je make-up minstens 12u zitten en beschermt je volop tegen blue light (bv. smartphone licht), UV-straling (SPF30), milieuvervuiling en beschermt je DNA tegen huidveroudering.
  Hoe breng je het aan?
  Breng een klein laagje aan na je dagverzorging op je gelaat, hals en décolleté.
  Klik hier en bestel

Deze producten zijn de ideale basisverzorging tijdens je ochtendroutine. Heb je last van huidproblemen zoals acné of pigmentvlekken? Dan raden we je aan om onze online huidanalysetest te doen voor extra verzorging op maat of raad te vragen aan een professionele huidspecialiste.

TIP!

Neem nog even de Classics Refresher Spray van Mila d’Opiz mee in je handtas voor een tussentijdse vocht inbrengende energieboost en je bent helemaal good to go!

Terug naar overzicht