Wegens staking bij BPost op 22/04/2024 kan uw pakket vertraging oplopen.

Terug naar overzicht

ADVIES: 5 producten die beginnende couperose aanpakken

ADVIES: 5 producten die beginnende couperose aanpakken
22
januari

Anneleen Raevens

Couperose is een ongevaarlijke huidaandoening die zich erkent door een abnormale roodheid op de wangen en neus of voorhoofd. De oorzaak ervan kan o.a. erfelijkheid zijn, temperatuurschommelingen, alcoholgebruik en pikante voeding. (klik hier voor gedetailleerde informatie over couperose). Gelukkig kan het in zijn beginfase gemakkelijk behandeld worden door één van deze 5 producten toe te voegen aan je verzorgingsritueel:

LOOkX Skincare Multitasker

Een luchtige fluïd die ondersteuning biedt op verschillende manieren. Naast zijn herstellende werking wordt je huid gekalmeerd en voorkomt ze het vorderen van de symptomen van couperose. Je kan hem alleen gebruiken of als extra verzorging onder je dag- of nachtcrème.

Skin Vital Capillary Balm van Mila d’Opiz

Een rijke crème die roodheden onmiddellijk aanpakt met ingekapselde vitaminen. Een kleine hoeveelheid onder je verzorging met SPF is voldoende voor het gewenste resultaat.

LOOkX Skincare Youth Defense Serum

Dit geliefde serum kan voor verschillende huidaandoeningen ingezet worden, alsook couperose. Hij verstevigt, balanceert en beschermt je huid op hetzelfde moment en zorgt voor een kalmerende werking die resulteert in minder roodheden.

Ampoule Nourish & Calm van Mila d’Opiz

Deze superverzorgende olie met herstellende ingrediënten maakt je huid steviger en beschermt ze tegen invloeden van buitenaf. Met slechts enkele druppels onder je dag- en nachtverzorging verkrijg je een snel een aanzienlijk resultaat.

LOOkX Skincare Sun Fluid SPF30

Na het aanbrengen versmelt deze lichte fluid met SPF30 onmiddellijk met je huid waardoor ze niet vettig aanvoelt. Je huid is beschermd tegen schadelijke UV-stralen en schadelijke factoren van buitenaf die invloed zouden kunnen hebben op de vorming van couperose.

Terug naar overzicht