Voeg de agenda toe aan jouw winkelmandje en ontvang hem gratis vanaf 200 euro met de kortingscode AGENDA 

Terug naar overzicht

6 redenen waarom je ook je hals, décolleté en handen moet insmeren

6 redenen waarom je ook je hals, décolleté en handen moet insmeren
18
april

Anneleen Raevens

Wist je dat het aan te raden is je verzorging ook aan te brengen op de hals, decolleté en handen? Standaard zijn we gewend om een dag- en nachtverzorging op ons gelaat aan te brengen en vergeten we dat ook de hals en decolleté snel tekenen van huidveroudering kunnen vertonen. Hieronder geven we 6 redenen mee waarom het meenemen van deze zones voordelig is voor jouw huid:

  1. Deze zones op je lichaam zijn vaker zichtbaar, waardoor ze vatbaarder zijn voor Uv-straling en tekenen van huidveroudering zoals o.a. verslapping en pigmentvlekken.
  2. De huid op deze zones zijn dunner, waardoor rimpels sneller tevoorschijn komen.
  3. De actieve ingrediënten zoals die in de Skin Refine Rejuvenesse Cream of de LOOkX Skincare Time Stop cream werken ook diep in deze zones en geven een huidverjongend resultaat.
  4. Wil je rimpels verminderen en verslapping tegengaan op je hals, decolleté en handen?
    Dan kan je ook een anti-ageing masker gebruiken zoals het H2O Lift Face Mask of de Amazing Cleansing Balm of een extra verzorging zoals het Hyaluronic Serum.
  5. Doordat we onze handen vaker gebruiken en meer wassen, vraagt ze ook meer verzorging. Breng ’s morgens je verzorging aan op je handen en breng overdag regelmatig een handcrème aan voor een optimale hydratatie.
  6. Een extra SPF zonnebescherming op deze zones voorkomt huidproblemen zoals pigmentvlekken, fijne lijntjes en rimpels.

Heb je te maken met diepe rimpels of grote verslapping op hals en decolleté? Maak hier een afspraak met een professionele huidspecialist in jouw buurt!

Terug naar overzicht