Wegens staking bij BPost op 22/04/2024 kan uw pakket vertraging oplopen.

Terug naar overzicht

3 producten die je huid mooi houden tijdens de skivakantie

3 producten die je huid mooi houden tijdens de skivakantie
04
maart

Anneleen Raevens

Vertrek je binnenkort op skivakantie? Neem deze 3 verzorgingsproducten zeker mee in je koffer om je huid te beschermen en je stralende teint te behouden:

Classics Climate Cream

De Climate Cream hoort standaard thuis in je skikoffer. Deze typische winterverzorging van de Mila d’Opiz Classics lijn is specifiek ontwikkeld zodat je huid optimaal versterkt is tegen extreme temperaturen zoals sneeuw, winterkou, airco, … Door het unieke sneeuwalgen extract blijft je huid optimaal beschermt tijdens een dagje skiën. De crème dringt onmiddellijk in en laat geen vette laag na. Smeer je dagelijks in met deze 24u verzorging en voorkom een droge, gevoelige en schrale huid.

Dr. Rimpler Sun Face Cream SPF30 – SPF50

Het mooie weer typeert een geslaagde skivakantie. Denk er dus aan om je gezicht te beschermen tegen schadelijke Uv-stralen met de Dr. Rimpler Sun Face Cream SPF30 en voorkom zo verbranding met de tekening van een witte skibril op je gezicht. Deze zonnecrème voor je gezicht is niet vettig, voorkomt uitslag en is zweetbestendig.

Dr. Rimpler After Sun Balm

Ben je iemand dat zich vaak vergeet in te smeren met een zonnecrème? Neem dan zeker al de Dr. Rimpler After Sun Balm mee. Je huid wordt verfrist, gekalmeerd en krijgt een onmiddellijke herstellende werking gedurende een lange periode. Een unieke aftersun die onmiddellijk in de huid dringt, niet vettig aanvoelt en een heerlijke geur heeft.

Zoek je nog meer zonneproducten? Ontdek hier ons assortiment in zonnecosmetica.

Terug naar overzicht