Voeg de agenda toe aan jouw winkelmandje en ontvang hem gratis vanaf 200 euro met de kortingscode AGENDA 

Terug naar overzicht

3 ingrediënten die jouw huid extra beschermen tijdens de winter

3 ingrediënten die jouw huid extra beschermen tijdens de winter
12
december

Anneleen Raevens

Wat maakt een verzorgingsproduct nu zo sterk, dat het onze huid kan beschermen tegen de slechte weersomstandigheden? De winterproducten in het Beauty in a Box gamma bevatten kwalitatieve en verzorgende ingrediënten die specifiek gericht zijn op het beschermen en het herstellen van de beschadigde huid. Hieronder vind je al een kleine selectie uit de vele ingrediënten die voor jouw huid zorgen:

Sneeuwalgen poeder

Sneeuwalgen poeder komt minder bekend voor, maar heeft daarvoor geen mindere goede werking. Dit exclusieve ingrediënt versterkt de natuurlijke huidbescherming en verlengt de levensduur van de huidcellen. Het zorgt ervoor dat het mogelijk is om dagelijks koude omstandigheden zoals bv. het werken in een frigo of tijdens de skivakantie door te gaan, zonder het creëren van huidproblemen.

Shea Butter

Deze verzorgende olie is een helend plantenvet, afkomstig van de noot uit de Afrikaanse Shea boom. Het kalmeert en beschermt de huid tegen dehydratatie, is rijk aan vitamine A en voorkomt ontstekingen en irritaties. Shea butter helpt de huid mee zacht en opnieuw stevig te maken.

Cacao butter

Cacao heeft zijn naam gemaakt doordat het één van de ingrediënten is voor het maken van chocolade. Maar dit is niet het enige succesvolle functie dat dit ingrediënt heeft. Cacao boter is één van de beste huidverzorgende oliën die de gestresseerde huid beschermt en de droge huid opnieuw zacht en egaal maakt.

TIP!
Let tijdens het lezen van het etiket op een verzorgingscrème op de volgorde van de ingrediënten. Hoe hoger een ingrediënt staat in de rang, hoe meer ervan gebruikt wordt in een product. Dit maakt het onderscheid tussen een goedkoop en een kwalitatief verzorgingsproduct.

Ontdek hier ons assortiment in huidverzorging.

Terug naar overzicht