Wegens staking bij BPost op 22/04/2024 kan uw pakket vertraging oplopen.

Dr. RIMPLER zonneproducten Betrouwbare zonnebescherming voor iedereen!

Ben je op zoek naar optimale bescherming tegen UV-stralen in een aangename, lichte textuur? Ontwikkel je makkelijk een allergische reactie op een zonneproduct? Wil je bruinen, maar geen huidveroudering in de hand werken? Dr Rimpler zonnecosmetica biedt een antwoord voor al deze vragen !

Kies de filter uit het zonneprogramma die bij jou past ! Geschikt voor alle leeftijden, elk huidtype en elke activiteit !

Lees meer Lees minder
Voor 11u besteld, de volgende dag geleverd ! Er wordt niet geleverd op zondag.

Bestellingen geplaatst op zondag worden pas op dinsdag geleverd.

We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.
Gezien in
Alternate Text
Voor elke leeftijd
Voor elke leeftijd
Waterproof
Waterproof
Kleeft niet
Kleeft niet
Handige doseerdop
Handige doseerdop

Dr Rimpler, zonneconcept

Het zonneprogramma van Dr Rimpler is een totaal concept met keuzemogelijkheden voor iedereen.

Het is ondertussen algemeen geweten, dat het zeer belangrijk is om onze huid goed te beschermen tegen de zon. Elke keer dat onze huid verbrandt, ontstaat er schade in de diepte van de huid, die op langere termijn tot huidproblemen, zelfs tot huidkanker kan leiden. Om verbranding te voorkomen, moeten we een goede filter gebruiken in overeenstemming met ons huidtype, want hoe bleker de huid, hoe sneller deze verbrandt en hoe hoger de beschermingsfactor dus moet zijn.

Wat mensen vaak nog niet weten, is dat niet alleen de filter bepaalt in welke mate een huid al dan niet verbrandt. Ook de hydratatie van de huid moet op peil worden gehouden. Deze droogt nl uit onder invloed van de warmte van de zon en verbrandt daardoor ook sneller. Dat is dan ook de reden waarom er vaak aangeraden wordt om een zonnefilter verschillende keren per dag te smeren. Een goede filter kan bij een normale huid echt wel een hele tijd mee, maar de deshydratatie van de huid moet zeker tussentijds aangepakt worden. 

Daarom adviseren wij ook altijd om na een dag van heerlijk genieten in de zon, altijd een after sun te gebruiken, ook als je niet verbrand bent ! Dit product is speciaal ontwikkeld om het vochtgehalte van de huid en onzichtbare beschadigingen te herstellen, zodat je snel klaar bent voor een nieuwe dag van zorgeloos genieten !

Een zonneproduct volgens ieders behoefte

Het zonneprogramma van Dr Rimpler is zo samengesteld dat iedereen, met eender welk huidtype of behoefte, zijn gading kan vinden. In het aanbod vind je zowel een product voor gelaat als voor gelaat én lichaam, in familieverpakking of handige meeneemtube.

Heel gevoelige huiden, zoals kinder- of babyhuidjes, beschermen we bij voorkeur met het SPF50+ product. De hoge beschermingsfactor is heel belangrijk, maar heeft vaak als nadeel dat deze een plakkerige, stroeve textuur veroorzaakt waardoor het product niet aangenaam is in gebruik. Dr Rimpler SPF50+ Extreme is door de speciale nanotechnologie heel licht van textuur zonder in te boeten aan beschermingskracht, kinderen kunnen probleemloos buiten spelen en ravotten zonder dat de ganse zandbak aan hun billetjes blijft kleven ! Dit product wordt ook aangeraden voor mensen die professionele anti-ageing behandelingen ondergaan, om de invloed van de zon te minimaliseren en huidveroudering tegen te gaan.

De normale huid beschermen we met Dr Rimpler SPF30, die zowel in grote verpakking als in handtasformaat wordt aangeboden. Deze filter geeft tot 98% bescherming tegen UVA- en UVB-stralen, waardoor hij uitermate geschikt én voldoende is voor de meeste mensen in België.

Als je graag actief bent tijdens de zomer en dus zweet in de zon of graag buiten zwemt, is de SPF15 sweatproof filter het perfecte product. Deze formule zorgt ervoor dat de filter snel hecht aan de huid en niet in de ogen loopt tijdens het sporten. Sweatproof wil zeggen dat je je gewoon opnieuw insmeert na het afdrogen als je uit het zwembad komt, maar wel genoeg beschermd bent tijdens het zwemmen of sporten.

Zorg dat je huid op het einde van elke dag ook goed gehydrateerd en hersteld wordt met het After Sun product, zodat je telkens opnieuw veilig en beschermd van de zon kan genieten !

tip

TIP
Stop niet met het smeren van een zonneproduct omdat je graag (snel) bruin wil zijn. Gebruik onze unieke Pretan Lotion onder je zonneproduct voor een gezonde, langdurige bruining !

Bescherm je huid tegen zonneschade met Dr. Rimpler

Met de zonneproducten van Dr. Rimpler beschermt u zich 100% tegen de slechte stralingen van de zon. Dit terwijl het bruiningproces niet verstoord wordt.

Voor 11u besteld, de volgende dag geleverd ! Er wordt niet geleverd op zondag.

Bestellingen geplaatst op zondag worden pas op dinsdag geleverd.

We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.

De kracht van Nanotechnologie

Dr Rimpler heeft een uniek concept neergezet waardoor er toch superlichte texturen kunnen worden aangeboden mét hoge beschermingsfactor ! De zonneproducten worden ontwikkeld in een unieke formule met nanotechnologie. Dit wil zeggen dat er met hoge concentraties aan chemische filters kan worden gewerkt, omdat die ingekapseld worden in speciale, onzichtbare bubbeltjes die ervoor zorgen dat er geen huidcontact wordt gemaakt. Hierdoor kan er geen allergie ontstaan en moeten er ook geen stroefmakende ingrediënten worden toegevoegd ter compensatie.

Het resultaat is een uniek zonneprogramma met hoge beschermingsfactoren én ultralichte texturen.

  • Trekt snel in de huid
  • Kleeft niet
  • Waterdicht

Goed voorbereid de zomer in!

Nu je Dr. Rimpler op zak hebt, ben je al volledig beschermd tegen de zon.
Hier zijn nog enkele tips om nog meer van de zon te genieten

GETEST: ik probeerde de Pre Tan Lotion uit en dit is mijn mening

verder lezen

Wrijf je meermaals per dag in met zonnecrème voor maximale bescherming

Heb je plannen om de hele dag in de zon door te brengen? Smeer je elke 2u in met zonnecrème om je huid maximaal te beschermen tegen schadelijke Uv-stralen.

Live every day like it’s a summer friday

TEST: welke zonnefactor beschermt jouw huid het best?

verder lezen
Protect the skin you’re in

Een verbrande vs een bruine huid: 9 tips om verbranding te voorkomen

verder lezen

SOS strandtas: deze 4 zonneproducten moet je altijd meehebben op je uitstap

verder lezen

Last van rode bultjes en jeuk? Voorkom een zonneallergie met deze 5 tips!

verder lezen

Gebruik een aangepaste zonnecrème voor je gezicht

De Dr. Rimpler Sun Face cream SPF30 is speciaal ontwikkeld om je gezicht te beschermen tegen schadelijke Uv-straling, zonder een vet gevoel of irritatie na te laten.

Mooi natuurlijk bruinen? Enkele tips

verder lezen

Wat is het effect van zonnecrème op je gezicht?

verder lezen